Termékeink

Omega3 Top List KENDER magolaj 500ml
2020.03.25.
Imonax C kapszula 60 db, Max-Immun, Varga Gábor gyógygomba
2020.04.12.

Oreganol-Omega3 20 ml

3 900 Ft

Szállítási idő: 1-3 munkanap
Az oregánó olaj hatóanyagai segítséget nyújthatnak külsőleg alkalmazva a pattanások, rovarcsípések, horzsolások kezelésére, gombás fertőzések megelőzésére, illetve szájüregi fertőzések esetén öblögetésre.

Cikkszám: 2025402F Kategóriák: , ,
Leírás

Az oregánó olaj hatóanyagai segítséget nyújthatnak külsőleg alkalmazva a pattanások, rovarcsípések, horzsolások kezelésére, gombás fertőzések megelőzésére, illetve szájüregi fertőzések esetén öblögetésre.

Vita Crystal Oreganol Light
A szurokfű, latin neve (Origanum vulgare L.) fűszer és gyógynövény, amely egész Európában megtalálható. Íze olyan, mintha a majoránna és a kakukkfű kereszteződéséből született volna, így a majoránna pótlására is alkalmas. Kesernyés íze van. A bolygónkon található növények között az ásványi anyagokban leggazdagabb növények egyike. Míg az ókori Görögországban a szurokfüvet gyógyszerként használták sérülések gyógyítására, az ókori Egyiptomban köhögéscsillapító szerként volt közismert. Később, a középkorban a szurokfűolajjal óvták meg az ételeket a mikrobás fertőzésektől. A szurokfű legfontosabb hatóanyaga a természetes fenol, amelyet karvakrol néven ismerünk. A szintetikus fenolokat, mint például a karbolsav, sebészeti eszközök sterilezésére használják a kórházakban, de a szurokfűben található karvakrol még ennél is többet tud: hatalmas erejű antiszeptikus szer! Az Oreganol igen erős antioxidáns. Az Oreganol mentes az adalékanyagtól és a vegyszerektől. Az Oreganol a legjobb szurokfűből készült, mely magától is megterem és kézileg is termesztik a Földközi-tengeri övezetben. Az Oreganolban használt hordozóanyag a kendermag olaj, ami közismerten gazdag egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavakban. Ez alkalmazását biztonságosabbá teszi belső használat esetén is.

Összetevők:
oregano (szurokfű) olaja,
kendermag olaj 1-4 arányban
Felhasználási javaslat:
külsőleg bedörzsölésre 10-20 csepp naponta.
belsőleg naponta 3-5 alkalommal, alkalmanként 5 csepp szájon keresztül.