Kérdése van? Hívjon minket! +36304656565

30.000 Ft feletti rendelését díjmentes szállítjuk, kétféle szállítási móddal

Ehhez válasza a:

  • FÁMA FUTÁRSZOLGÁLAT kiszállítást, vagy 
  • GLS CSOMAGPONT-ra való szállítást
Lysi Omega-3 Forte izlandi halolaj kapszula - 64 db
Lysi Omega-3 Forte izlandi halolaj kapszula - 64 db
8 590 Ft

Lysi Omega-3 Forte izlandi halolaj kapszula - 64 db

Szállítási idő: 1 munkanap

Első osztályú, frissen feldolgozott tengeri halakból előállított, Omega-3 zsírsavakat különösen nagy koncentrációban tartalmazó lágyzselatin kapszula. 22%-ban tartalmaz DHA-t, ami a legtelítetlenebb az omega-3 zsírsavak közül (a rendes omega-3 lágyzselatin kapszula DHA-tartalma 12%).
Rendelhető
8 590 Ft
Részletek
Első osztályú, frissen feldolgozott tengeri halakból elõállított, Omega-3 zsírsavakat különösen nagy koncentrációban tartalmazó lágyzselatin kapszula. 22%-ban tartalmaz DHA-t, ami a legtelítetlenebb az omega-3 zsírsavak közül (a rendes omega-3 lágyzselatin kapszula DHA-tartalma 12%).Míg a "rendes" Omega-3 kapszula fogyasztását inkább megelõzésre javasoljuk, az Omega-3 Forte kapszulát azoknak ajánljuk, akiknél már kialakult a magas vérzsír-szint. Az Omega-3 Forte kapszula fogyasztása ugyanis 33%-os EPA és 22%-os DHA-tartalmával hatékony segítheti a triglicerid-szint csökkentését és csökkentheti az érrendszeri megbetegedések kockázatát, megelõzhetõvé teheti az érbelhártya megvastagodását.

Idõskori cukorbetegségben szenvedõknek is ajánlott.A DHA a legtelítetlenebb omega-3, huszonkettő szénatom hosszúságú és hat kettős kötés található benne. Legalább tíz LNA-ra van szüksége a szervezetünknek ahhoz, hogy egyet EPA-vá alakítson. Továbbá ez a fajta átalakítás, különösen idős embereknél nem túl hatékony. A halak és a kagylók ezzel szemben kevés LNA-t tartalmaznak általában, viszont sok bennük az EPA és a DHA. A halakban több található ezekből, mint a kagylókban, mivel a halak szöveteiben több a zsír. A halakból kivont olaj tehát az EPA és DHA gazdag forrása. Az Omega-3 kapszulában az EPA 18%-ban és DHA 12%-ban áll rendelkezésre. Az Omega-3 Forte kapszulában az EPA 33 % a DHa 22 %.Összetétel: finomított halolaj, zselatin, glicerin, antioxidáns (természetes tokoferolok).Ajánlott napi adag (RDD *): Felnőtteknek és 12 évesnél idősebb gyermekeknek napi egy kapszula.Egy doboz 64 kapszulát tartalmaz, így 64 napra elegendő.Csomagolási egység: 1 doboz (64 kapszula).
Adatok
Cikkszám
11006