Részletek
Összetevők: Hidegen sajtolt chia magolaj.
A chia magolaj a chia magjából nyert olaj.
Alkalmazásának gyökerei a maja, ill. a dél-amerikai indián kultúrába nyúlnak, 5500 évre tekintenek vissza.
Vallási rituálék során, valamint a népi gyógyításban és az ókori kozmetikumokban is jelen volt.
Napjainkban az Európa Parlament funkcionális élelmiszernek deklarálja.
Az egészséges táplálkozás hívei számára régóta nem titok már a chiamag, amely jó ideje bevonult már az európai konyhákba is, hogy ízével és értékes anyagaival gazdagítsa ételeinket.
Aki viszont a könnyebb felhasználási módját választja, a chia olajat is keresi.
A chia magolaj figyelemre méltó forrása az aminosavaknak, az A, B1,B2, B3 vitaminoknak, ásványi anyagoknak beleértve a cinket.
Magas niacin tartalma. Ideális a viszkető száraz bőr regenerálására. Elősegíti az irritáció, a pattanásos bőr mielőbbi regenerálódását.
Antioxidáns és aminosav- összetétele révén hasznos összetevője lehet egy az öregedés elleni, sok makacs bőrbetegség, hegesedés elleni készítményekben.
Magas cink koncentrációja hozzájárulhat a pattanások elleni sikeres küzdelemhez az akne hegek regenerálódásához.
Jótékonyan segít a tüneteket enyhíteni a bőrgyulladás, az ekcéma, a pikkelysömör és már autoimmun bőrproblémák esetén.
Ez az értékes olaj, amelynek finom íze egy kicsit a diófélékre emlékeztet, népszerű összetevője salátaönteteknek, müzliknek és frissen facsart gyümölcs- és zöldségleveknek is.
A chia olaj elősegíti, hogy a vitaminok optimális módon szívódjanak fel az emberi szervezetben.
Rendszeres fogyasztása segíthet az egészség megőrzésében!
Felhasználási javaslat: Napi egy kanál chia magolaj fogyasztása javasolt, és ezt leginkább salátákkal érdemes enni, de zöldségek párolását is érdemes ezzel végezni.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Tárolás: szoba-hőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
A chia magolaj a chia magjából nyert olaj.
Alkalmazásának gyökerei a maja, ill. a dél-amerikai indián kultúrába nyúlnak, 5500 évre tekintenek vissza.
Vallási rituálék során, valamint a népi gyógyításban és az ókori kozmetikumokban is jelen volt.
Napjainkban az Európa Parlament funkcionális élelmiszernek deklarálja.
Az egészséges táplálkozás hívei számára régóta nem titok már a chiamag, amely jó ideje bevonult már az európai konyhákba is, hogy ízével és értékes anyagaival gazdagítsa ételeinket.
Aki viszont a könnyebb felhasználási módját választja, a chia olajat is keresi.
A chia magolaj figyelemre méltó forrása az aminosavaknak, az A, B1,B2, B3 vitaminoknak, ásványi anyagoknak beleértve a cinket.
Magas niacin tartalma. Ideális a viszkető száraz bőr regenerálására. Elősegíti az irritáció, a pattanásos bőr mielőbbi regenerálódását.
Antioxidáns és aminosav- összetétele révén hasznos összetevője lehet egy az öregedés elleni, sok makacs bőrbetegség, hegesedés elleni készítményekben.
Magas cink koncentrációja hozzájárulhat a pattanások elleni sikeres küzdelemhez az akne hegek regenerálódásához.
Jótékonyan segít a tüneteket enyhíteni a bőrgyulladás, az ekcéma, a pikkelysömör és már autoimmun bőrproblémák esetén.
Ez az értékes olaj, amelynek finom íze egy kicsit a diófélékre emlékeztet, népszerű összetevője salátaönteteknek, müzliknek és frissen facsart gyümölcs- és zöldségleveknek is.
A chia olaj elősegíti, hogy a vitaminok optimális módon szívódjanak fel az emberi szervezetben.
Rendszeres fogyasztása segíthet az egészség megőrzésében!
Felhasználási javaslat: Napi egy kanál chia magolaj fogyasztása javasolt, és ezt leginkább salátákkal érdemes enni, de zöldségek párolását is érdemes ezzel végezni.
Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.
Tárolás: szoba-hőmérsékleten, száraz helyen, napfénytől védve, gyermekektől elzárva.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!
Adatok
Raktárkészlet
0 db
Cikkszám
2025310F