Kérdése van? Hívjon minket! +36304656565

30.000 Ft feletti rendelését díjmentes szállítjuk, többféle szállítási móddal.

Ehhez válasza a:

  • Csomagpiac.hu házhozszállítást, 
  • Sameday házhozszállítást,
  • MPL házhozszállítást,
  • GLS CSOMAGPONT-ot
  • Sameday Easybox csomagautomatát
  • MPL csomagautomatát, PostaPontot vagy Postán maradó-ra való szállítást.
  • GLS házhozszállítás továbbra is 2.290 Ft. (5.000 Ft rendelés alatt 2.390 Ft)
Myco Crystal - AHCC Forte Pecsétviaszgomba 120db
Myco Crystal - AHCC Forte Pecsétviaszgomba 120db
17 100 Ft

Myco Crystal - AHCC Forte Pecsétviaszgomba 120db

Szállítási idő: 1-3 munkanap

Myco Crystal - AHCC Forte Pecsétviaszgomba 120db
17 100 Ft
Részletek
Myco Crystal- AHCC Forte Pecsétviaszgomba 120db
Ganoderma Lucidum Extractum
Forte 8X

Az új készítményeink a Ganoderma lucidum extraktumát tartalmazzák, amely összetevő a hagyományos gomba őrlemény hatásának 8-szorosával rendelkezik!
A nagygombák élettani szempontból fontos összetevőinek egy nagyon aktív csoportját a terpének alkotják.
„Néhány közülük rákellenes tulajdonságú, ezen kívül antivirális, antibakteriális, gombaölő és antioxidáns hatású is. Serkentik a különböző immunsejtek, különösen az NK-limfociták
(természetes ölősejtek) és a falósejtek tevékenységét. Segítenek csökkenteni a koleszterin-értéket és ezáltal a szívbetegségek megelőzését. Még külsőleg is alkalmazhatók a bőr védelmére. Külső használatuk késlelteti a bőr leégés iránti fogékonyságát és elősegíti a sebgyógyulást. A gyógyító erejű gombák közül a taplók bőségesen tartalmaznak triterpéneket. A pecsétviaszgombában (Ganoderma lucidum) eddig több mint 130 különböző triterpént és triterpén-származékot különítettek el. Legtöbbet a termőtestekben találtak. Másokat a termőtestek felületéről gyűjtötték be, ahol kiválasztódnak. Még a pecsétviaszgombák spóráiból is lehetett triterpéneket izolálni. Az állatkísérletek és a laboratóriumi tudományos vizsgálatok a pecsétviasz-gombában a triterpének kiterjedt farmakológiai hatásait tanúsítják.

Ezekben a következőkről számoltak be:
-HIV elleni aktivitás
-vérnyomáscsökkentő hatás
-májvédő hatás
-a trombociták besűrűsödését gátló hatás
-a hisztamin felszabadulását gátló hatás
-koleszterincsökkentő hatás
-a szívműködést serkentő hatás
-citosztatikus
(sejtosztódást gátló, rák ellenes) hatás
-fájdalomcsillapító hatás”
Prof. Dr. Jan I. Lelley
(A gombák gyógyító ereje 91.o.)

AHCC:
– Az AHCC (Active Hexose Correlated Compound), a kombinált aktív hexóz vegyület a shiitake (Lentinellus edodes) gombából és egyéb rizskorpán erjesztett gombákból, élesztő sejtfalból nyert kémiai anyag.
– Az életvitelből adódó megbetegedések kezelésére fejlesztették. Toshihiko Okamoto, a Tokyo Egyetem farmakológiai tagozatának professzora fejlesztette ki az Amino Up Chemical Co.-val közösen Sapporoban, Japánban.
Miért hatásosabb az AHCC?
– Természetes állapotukban a gyógy-gombák anyagai kevésé képesek felszívódni. Biológiailag aktív alkotóelemeik, a poliszacharidok túlontúl nagyok ahhoz, hogy könnyen átjussanak a gasztrointesztinális traktus miniatűr résein.
– Az acetilált alfa-glükán alacsony molekuláris tömege miatt könnyebben felszívódik a nagyobb molekuláris tömegű béta-glükánhoz képest.
– Az AHCC-ben unikálisan fellelhető acetilált alfa-glükán a gomba micélia termesztésekor keletkezik. A glükánok azok a poliszacharidok, amelyek immun-stimuláló hatással bírnak.
Az életvitelből adódó megbetegedések kezelésére fejlesztették:
– Az AHCC-t eleinte a magas vérnyomás csökkentésére használták, majd a Tokyo Egyetemen a kutatók rájöttek, hogy az AHCC megnöveli a természetes killer sejtaktivitást a rákos betegek esetében, sőt, felerősíti a killer T-sejtek, vagyis T-limfociták és cytokinek (interferon, IL-12, TNF-alpha) hatását.
– Napjainkban az AHCC-t csak Japánban és Kínában több mint 700 klinikán és kórházban széles körben alkalmazzák a páciens immunrendszerének védelmére, kemoterápia vagy sugárkezelés mellett.
Az AHCC stimulálja a sejtek által közvetített immunitást:
– Humán és laboratóriumi kísérletek alapján az AHCC-k megnövelik a természetes gyilkos (NK) sejtek, a dendritikus sejtek és a citokinek számát és aktivitását, így a szervezet hatékonyabban reagál a fertőzésekre és gátolja a daganatok fejlődését. Az eredményt az amerikai Nőgyógyász Onkológusok Társaságának a floridai Tampában megrendezett 45. éves konferenciáján tették közzé.
– Az AHCC stimulálja a sejtek által közvetített immunitást az által, hogy aktiválja a fehérvérsejteket, főleg a természetes killer sejteket és a makrofágokat, amik direkt támadják meg az abnormális sejteket, a vírus által megtámadott sejteket vagy a külső vírusos és bakteriális kórokozókat, amelyek a szervezetbe jutnak.

Tanulmányok röviden:
– AHCC és a daganatos megbetegedések.
– Gombás és bakteriális fertőzések.
– Vírusos fertőzések – HPV.
– Prevenció.
– AHCC immunológiai hatása egészséges önkéntesekben.
– Előrehaladott májdaganatos betegek gyógyulási esélyeinek javítása AHCC kezelés alkalmazásával.
– Daganatos betegek kemoterápiás kezelése során fellépő mellékhatások csökkentése AHCC vegyülettel.
Összetevők: Pecsétviaszgomba (Ganoderma Lucidum) kivonat, Flavin7 Bioflavonoid complex (vörös szőlő mag-héj szárítmány, cirok mag-héj szárítmány, feketeszeder mag-héj szárítmány, feketecseresznye héj szárítmány, feketeribizli mag-héj szárítmány, pirosribizli mag-héj szárítmány, szilva héj szárítmány, almahéj szárítmány), Élesztőkivonat (glükánok 30%), AHCC kivonat (glükánok 50%), kapszula borítása: zselatin, színezék: titán-dioxid. Minden kapszula széthúzható és a benne található hatóanyag anélkül is elfogyasztható! Felhasználási javaslat: 3x1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint 3x2 kapszula/nap.

Hatóanyag napi adagban:
1 kapszula
Pecsétviaszgomba (Ganoderma Lucidum) kivonat (30%) 300 mg
– ebből poliszacharidok 90 mg

AHCC kivonat (50%) és élesztőextract (30%) 50 mg
– ebből glükánok 17 mg

Össz polifenol 5,01 mg
– ebből flavonoid 3,48 mg

3 kapszula:
Pecsétviaszgomba (Ganoderma Lucidum) kivonat (30%) 900 mg
– ebből poliszacharidok 270 mg

AHCC kivonat (50%) és élesztőextract (30%) 150 mg
– ebből glükánok 51 mg

Össz polifenol 15,3 mg
– ebből flavonoid 10,44 mg

Felhasználási javaslat:
– 3×1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint 3×2 kapszula/nap.
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

FIGYELMEZTETÉS!

A termékek alkalmazása előtt forduljon szakemberhez!

A jelenleg hatályos jogszabályokat betartva, a termékek egészségre gyakorolt hatásairól leírást nem közölhetnénk!
A könnyebb tájékozódásért, a termékekben található összetevők és hatóanyagok alapján az interneten megtalálható leírások alapján gyűjtöttünk össze rövid tájékozatót!
Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek.
Egyetlen termékünk sem helyettesíti a megfelelő szakorvosi diagnózist, és az esetleges gyógyszeres kezelést!
Orvosi szakkezelésekkel kapcsolatos információt nem nyújtunk!
A webáruházban olvasható leírások nem a termékek reklámozását szolgálják, hanem a gyártó által adott általános tájékoztatók, illetve az interneten közzétett, az adott hatóanyagokról publikált cikkekből ollózott idézetek.
A jogszabályok alapján, az étrend-kiegészítők nem alkalmasak betegségek, és a szervezet működési zavarainak gyógyítására.
Az étrend-kiegészítők élelmiszerek, így a jelölésükre (címke feliratok, a címkén, csomagoláson található bármely jel, ábra stb.) és reklámozásukra az élelmiszereknél megfogalmazott általános előírásokat kell alkalmazni.

Ennek megfelelően a termékek jelölése, megjelenítése és hirdetése nem állíthatja, vagy sugallhatja, hogy az étrend-kiegészítő betegségek megelőzésére, kezelésére alkalmas, vagy ilyen tulajdonsága van. Kérjük a gyártók leírásainak és reklámjainak olvasásakor ezt vegyék figyelembe.Webáruházunk nem foglalkozik, nem foglalkozhat gyógyítással, problémamegoldással!
Amennyiben termékeinket gyógyászati céllal kívánja felhasználni, úgy előtte kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.
Minden esetben figyelmesen olvassa el a termék csomagolásán lévő illetve a termékhez mellékelt tájékoztatót!

Konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt vásárolna!

Diagnózis felállítása az orvosok feladata!
Adatok
Cikkszám
2024940F