Részletek
Flavin7 Prémium 100ml (New)
Kiemelt antioxidáns védelem a hétköznapokban!
Gyümölcsökből kivont flavonoidok, növényi antioxidánsok emelt szintű koncentrátuma.
Kvercetin, Myricetin, Sylimarin, Resveratrol, Hesperidin, Apigenin, Kaempferol tartalommal.
Megújult Prémium összetétel, megújult kiszerelésben!
Összetevők: Szűrt-tisztított víz, Flavin7Bioflavonoid Premium Complex (vörös szőlő mag-héj; cirok mag-héj; feketeszeder mag-héj; feketecseresznye mag-héj; feketeribizli mag-héj; bodza héj; szilva héj; alma héj szárított örleménye); Sophora Japonica L. kivonat (Kvercetin 98%); Dióbél kivonat (Myricetin 80%); Máriatövis kivonat (Sylimarin 80%); Polygonum cuspidanum gyökér kivonat (Resvetartol 98%); Kamilla virág kivonat (Apigenin 70%); Keserű narancs kivonat (Hesperidin 90%); Sophora Japonica L kivonat (Kaempferol 98%).
Szinezék: antocianidin (enoclanin); édesítőszer: Stevia rebaudiana Bertoni levél extract (Steviol-glikozid 95%, E960 REB-A);
Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben:
50 ml. 100 ml. 200 ml.
Össz. polifenol: 2500 mg 5000 mg 10000 mg
Ebből - flavonoid: 1925 mg 3850 mg 7700 mg
A különböző flavonoid vegyületek természetesen fordulnak elő a gyümölcsökben, kiváltképpen a fekete héjú és húsú fajtákban, valamint a zöldségekben, a magokban és a csonthéjasokban, a fűszernövényekben, a fák kérgében és a virágokban.
A flavonoid a növényekben saját egészségük és szaporodásuk céljából van jelen, így a flavonoidok jelentősége az élő szervezetekben igen jelentős.
A Flavin7 Prémium italok legfontosabb tulajdonsága a betegség megelőző hatás, mely páratlan antioxidáns hatásából következik.
A flavonoidok csökkentik a káros sejtfolyamatokat, lassítják a sejtek öregedését, valamint segítik a vitaminok hasznosulását a szervezetünkben.
A Flavin7 termékek 1998 óta vannak Magyarországon forgalomban.
Ez a tény, illetve az eddig több mint ötszázezer eladott termékszám bizonyította, hogy a bioflavonoidoknak és a növényi antioxidánsoknak kiemelkedő szerepe van az egészségünk megőrzésében!
A Flavin7 Prémium italban lévő kiemelt hatóanyagok (Apigenin, Hesperidin, Kaempferol, Qvercetin, Myricetin, Rezveratrol, és Sylimarin) jótékony hatásai széles körű laboratóriumi vizsgálatokkal és epidemiológiai megfigyelésekkel igazoltak.