Termékeink

Villarosa kapszula 60db
2019.02.06.
Deep Blue Health zöldkagyló kapszula 100 db
2019.02.06.

Fachet Vital Defense Plus

9 990 Ft

Szállítási idő: 1-3 munkanap
Kiszerelés: 60 db kapszula
Alkalmazás: felnőtteknek napi 2×1 kapszula

A Fachet Vital Defense plus szedését az immunrendszer erősítésére, a betegségek megelőzésére, illetve sportolóknak, nehéz fizikai munkát végzőknek az aktivitás növelése céljából ajánljuk abban az esetben is, ha kóros betegség nem áll fenn.

OGYÉI szám: 17519/2016
A készítmény nem javasolható gyógyszerek vagy bármely más hagyományos terápia helyett, csak azok kiegészítőjeként alkalmazható. Kérjük, konzultáljon kezelőorvosával.

Elfogyott

Cikkszám: 10018 Kategóriák: , ,
Leírás

TERMÉKLEÍRÁS
A Fachet Vital Defense plus kapszulát egészségmegõrzés céljára ajánljuk. Olyan összetevõk (illetve kivonatok) találhatók benne, mint hernyógomba, bokrosgomba, pecsétviaszgomba, acerola C-vitamin, rezveratrol.

Szabályozhatja az immunrendszert, növelheti a fizikai állóképességet és a betegségekkel szembeni ellenálló képességet, tumorellenes hatású, elõsegítheti az anyagcserét, csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, a magas vércukor- és koleszterinszintet. Enyhén vizelethajtó, élénkítheti a májat, a vesét, támogathatja a szív mûködését, a sebek gyógyulását. Hasmenés, meghûlések, vérszegénység, cukorbetegség, magas koleszterinszint, reuma valamint a tbc fertõzés esetében is kiváló lehet. A táplálék kiegészitõ használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérõek lehetnek, és nem garantáltak.

ÖSSZETEVÕK
100%-ban természetes hatóanyagok!

Összetevõk: Hernyógomba-kivonat (Cordiceps siensis), Bokrosgomba-kivonat (Grifola frondosa), Pecsétviaszgomba-kivonat (Ganoderma lucidum), zselatin, rezveratrol (50%), Acerola kivonat (Malphigia glabra l. termés kivonata min. 17% természetes C-vitamin tartalommal).

2 kapszula tartalmaz:

Hernyógomba-kivonat poliszacharid 80,0 mg
Bokrosgomba-kivonat poliszacharid 80,0 mg
Pecsétviaszgomba-kivonat poliszacharid 80,0 mg
Rezveratrol 50,0 mg
Acerola kivonat 100 mg Ebbõl C-vitamin 17 mg (RDA 21%)
ALKALMAZÁSA
Felnõtteknek napi 2×1 kapszula. Amennyiben betartják az alkalmazására vonatkozó elõírásokat, úgy 1 doboz Fachet Vital Defense plus kapszula 30 napra elegendõ.

HATÓANYAGOK
Hernyógomba
Bokrosgomba
Pecsétviaszgomba
Acerola-c
Rezveratrol