Termékeink

Villarosa kapszula 60db
2019.02.06.
Deep Blue Health zöldkagyló kapszula 100 db
2019.02.06.

Fachet Vital Defense Basic

10 990 Ft

Szállítási idő: 1-3 munkanap
A Fachet Vital Defense basic egyedülálló receptjét prof. dr. Fachet József évtizedes kutatómunkája alapján, tudományos alapossággal állította össze. Megtalálhatóak benne mindazok a speciális gyógygomba hatóanyagok, amelyek képesek felerősíteni és optimális szinten tartani immunrendszerünk működését.

OGYÉI szám: 17513/2016
A készítmény nem javasolható gyógyszerek vagy bármely más hagyományos terápia helyett, csak azok kiegészítőjeként alkalmazható. Kérjük, konzultáljon kezelőorvosával.

Elfogyott

Cikkszám: 10013 Kategóriák: , ,
Leírás

TERMÉKLEÍRÁS
A Fachet Vital Defense basic kapszula 4 gyógygombakivonatot és rezveratrolt tartalmazó étrend-kiegészítõ. Egyedi összetételének köszönhetõen egyszerre támogatja a szervezet védekezõképességét és az idegrendszer mûködését, kiemelkedõ méregtelenítõ hatással bír, csillapítja a gyulladásokat és az allergiákat. A Fachet Vital Defense basic a szükséges mennyiségben tartalmazza a shiitake gomba lentinán nevû hatóanyagát, amely fontos szerepet kap az immunrendszer erõsítésében, a fertõzések és betegségek leküzdésében. Rendszeres fogyasztásával a szervezet védekezõképessége jelentõsen javulhat, helyreállhat a vérnyomás és a vércukorszint. A táplálék kiegészitõ használata nem helyettesíti a változatos, egészséges étrendet és a rendszeres testmozgást. Az eredmények egyénenként eltérõek lehetnek, és nem garantáltak.

ÖSSZETEVÕK
100%-ban természetes hatóanyagok!

Összetevõk: Bokrosgomba-kivonat (Grifola frondosa), Mandulagomba-kivonat (Agaricus Murill blazei), Pecsétviaszgomba-kivonat (Ganoderma lucidum), Shii-take gomba kivonat (Lentinus edodes), zselatin, rezveratrol.

8 kapszula tartalmaz:

Bokrosgomba-kivonat poliszacharid 336,0 mg
Mandulagomba-kivonat poliszacharid 336,0 mg
Pecsétviaszgomba-kivonat poliszacharid 336,0 mg
Shii-take gomba kivonat poliszacharid 336,0 mg
Rezveratrol 150,0 mg

ALKALMAZÁSA
Felnõtteknek napi 2×4 kapszula és a megfelelõ felszívódás érdekében, C-vitamin bevitele ajánlott. Amennyiben betartják az alkalmazására vonatkozó elõírásokat, úgy 1 doboz Fachet Vital Defense basic kapszula 15 napra elegendõ.

HATÓANYAGOK
Pecsétviaszgomba
Shiitake gomba
Mandulagomba
Bokrosgomba
Rezveratrol