Kérdése van? Hívjon minket! +36304656565

30.000 Ft feletti rendelését díjmentes szállítjuk, többféle szállítási móddal.

Ehhez válasza a:

 • Csomagpiac.hu házhozszállítást, 
 • Sameday házhozszállítást,
 • MPL házhozszállítást,
 • GLS CSOMAGPONT-ot
 • Sameday Easybox csomagautomatát
 • MPL csomagautomatát, PostaPontot vagy Postán maradó-ra való szállítást.
 • GLS házhozszállítás továbbra is 2.290 Ft. (5.000 Ft rendelés alatt 2.390 Ft)
DYDEX Méhpempő 100 g
DYDEX Méhpempő 100 g
11 605 Ft 
10 790 Ft
7

DYDEX Méhpempő 100 g

Gyártó: DYDEX

Modell: Méhpempő 100g
Leírás:A méhészek figyelmét munkájuk során nem ke­rülhette el az a különbség, amely az anya és a mun­kásméh között észlelhető. A munkásméh rövid életű, nyáron kb. 4-6 hét, ezzel szemben az anya 5-7 évet is elél. A munkásméh szembetűnően kisebb az anyánál. Külseje lényegesen egyszerűbb. Az anya nagyobb, fő­leg potroha fejlettebb, hosszabb, színezete is szembe­tűnőbb. A leglényegesebb különbség mégis az, hogy egyedül csak az anya képes meg­termékenyített petéket lerakni, s így a fajfenntartás­ról gondoskodni.Méhészek, kutatók hosszú nemzedéke kutatta az anya és munkásméh közötti különbségek okait. Napjainkban, már bizonyított tény, hogy táplálékuk kü­lönbségében rejlik ennek okozója. E különös és nagy értékű táplálék pedig nem más, mint az anyapempő, vagyis Méhpempő. Teljes joggal hívják ezt a csodálatos táplálék-kiegészitőt a hosszú élet és termékenység elixírjének.A tapasztalatok is azt bizonyítják, hogy a Méhpempő kedvező tulajdonságai az emberi szervezetet is kedvezően befolyásolják. A Méhpempő valósággal újjáépíti a szervezetünket, a sejtjeink helyreállításával. Van egy igen egyedi tulajdonsága, mely által ott kezdi a gyógyítást, ahol legnagyobb szükség van rá.A Méhpempő általános erősítő, roboráló hatású táplálék-kiegészítő.Segíti a szervezet megfelelő működését, sejtjeit megújítja, ezáltal lassítja az öregedés folyamatait.

Kiváló serkentő és frissítő szer, fogyasztásával növelhetjük a munkateljesítményünket.

Fokozza a figyelem és koncentrációs képességeinket.

Ösztönzőleg hat szervezetünk védekező rendszerére, ezáltal növeli a szellemi és fizikai állóképességet.

A Méhpempő kiválóan hat a légutakra, a nyálkahártyára.

Segít a táplálék megfelelő lebontásában, javítja az anyagcsere folyamatokat.

Hatékony memóriajavító szer, erősíti az emlékezőképességet.

Kiváló nyugtatószere testnek, léleknek a napi stressz hatások után.

Rossz étvágyú gyerekeknek étvágyfokozó hatású.

Kitűnő segítség a vérképzésben.

Normalizálja a menstruációt, elősegíti a teherbeesést.

Jó hatással van a változó korú nők szervezetére.

Ízületi fájdalmak enyhítésére.

Visszaadja bőre rugalmasságát, a vérkeringés fokozásával.

Segít szemölcs kezelésében, az immunrendszer erősítésével.Legfontosabb összetevőiMegtalálható benne számos olyan alkotóelem, amely az ember táplálkozásában létfontosságú. A Méhpempő összetétele nagyon gazdag, ezek együttes előfordulása végett tud olyan sok pozitív hatást gyakorolni az emberi szervezet számára. A Méhpempő kb. 66% vizet tartalmaz. Meghatározó összetevője a teljes értékű fehérjetartalma, ami nagyon magas: 18-25 %.A Méhpempőben eddig 25 aminosavat állapítottak meg. Fontos zsírsavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket tartalmaz. Ugyanazok a cukrok találhatóak meg benne, melyek a mézben is. Magas arányban tartalmaz gamma-globulint, mely serkenti az immunrendszert, így a szervezet hatékonyabban veszi fel a harcot a fertőzésekkel szemben. Tartalmaz még olyan összetevőket, amely csak egészen kis mennyiségben található meg benne, de így is rendkívül fontosak, így antibakteriális és antibiotikus összetevők, gombaölő anyagok, pro-hormonok.Melyek közül az egyik legjelentősebb az acetilkolin tartalma, mely a központi idegrendszerben, ingerületátvivő anyagként működik, a hippokampusz (előagy) új emléknyomok képződéséért felelős területén. A Méhpempő fontos természeti forrása a 10-Hydroxy-2-Decenoic Acid (10-HDA) nevű anyagnak (antibakteriális, gomba és vírusölő hatóanyag) erősíti a szervezet védekező képességét a betegségek ellen és segíti a szabad gyökök eltávolítását. A Méhpempő biokémiai szempontból, nagyon összetett természetes anyag. Sokan elemezték már, de néhány százalékos összetevője még ma is ismeretlen. A méhpempő összetétele és szerkezete olyan egyedi és különleges, hogy szintetikusan eddig még nem sikerült előállítani. Ez is azt bizonyítja, hogy a Méhpempő egy páratlan tápanyag.AdagolásaNapi: 2×1 gramm testsúlytól függően. A tünetek megjelenésének első napjaiban többszörös mennyiséget is alkalmazhatunk.A termékhez mellékelt kiskanalat, ha a pereméig töltjük méhpempővel, akkor 1g. mennyiséget lehetséges kimérni.A tiszta méhpempő íze nem finom, fanyar, savas, enyhén csípős (amit a méhpempőben lévő zsírsavak okoznak, 10-HDA, acetilkolin) semmihez nem hasonlítható az íze, de könnyen megszokható kis akarattal. A fogyasztása kapcsán, az oldalunkon különböző praktikákról írtunk, illetve azoknak, akik nagyon nem bírják elviselni még sem a tiszta méhpempő ízét, ajánljuk figyelmébe a krémmézes méhpempőt.TárolásA Méhpempőt hűtőszekrényben 5°C alatti hőmérsékleten, hosszabb ideig akár, fagyasztott állapotban is tárolhatjuk. Mézzel keverve, javasolt arány kb. 2%, azaz 10g Méhpempőt keverjünk 500g mézhez, így akár hűtés nélkül is tárolható.

Lehetőleg száraz helyen tartsuk, fénytől, levegőtől óvjuk, fémmel ne érintkezzen!

A termék fém tetővel zárt üvegben kerül forgalomba, a tető belseje védőréteggel van ellátva, így fémmel nem érintkezik, nem oxidálódik!FigyelmeztetésekGyermekek elől elzárva tartandó!

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Ellenjavallt azok számára, akik allergiásak a méhészeti termékekre!Így is ismerheti: Méhpempő 100 g, Méhpempő100g
Rendelhető
11 605 Ft 
10 790 Ft
Kezdete: 2024.07.03   A készlet erejéig!
Kedvezmény 7
Megtakarítás 815 Ft
Részletek
Termék ismertető
A méhészek figyelmét munkájuk során nem kerülhette el az a különbség, amely az anya és a munkásméh között észlelhető. A munkásméh rövid életű, nyáron kb. 4-6 hét, ezzel szemben az anya 5-7 évet is elél. A munkásméh szembetűnően kisebb az anyánál. Külseje lényegesen egyszerűbb. Az anya nagyobb, főleg potroha fejlettebb, hosszabb, színezete is szembe¬tűnőbb. A leglényegesebb különbség mégis az, hogy egyedül csak az anya képes megtermékenyített petéket lerakni, s így a fajfenntartásról gondoskodni.
Méhészek, kutatók hosszú nemzedéke kutatta az anya és munkásméh közötti különbségek okait. Napjainkban, már bizonyított tény, hogy táplálékuk különbségében rejlik ennek okozója. E különös és nagy értékű táplálék pedig nem más, mint az anyapempő, vagyis Méhpempő.
 • A Méhpempő általános erősítő, roboráló hatású táplálék-kiegészítő.

 • Segíti a szervezet megfelelő működését, sejtjeit megújítja, ezáltal lassítja az öregedés folyamatait.

 • Kiváló serkentő és frissítő szer, fogyasztásával növelhetjük a munkateljesítményünket.

 • Fokozza a figyelem és koncentrációs képességeinket.

 • Ösztönzőleg hat szervezetünk védekező rendszerére, ezáltal növeli a szellemi és fizikai állóképességet.

 • Rossz étvágyú gyerekeknek étvágyfokozó hatású.

 • Normalizálja a menstruációt, elősegíti a teherbeesést.

 • Jó hatással van a változó korú nők szervezetére.Adagolása
Napi: 2×1 gramm testsúlytól függően. A tünetek megjelenésének első napjaiban többszörös mennyiséget is alkalmazhatunk.
Reggel étkezés előtt fél órával, illetve este vacsora után egy órával a nyelv alá helyezve, hagyni felszívódni. 2-3 hónapos kúrákban alkalmazzuk, melyek között 30 napos szünetet javasolunk.A termékhez mellékelt kiskanalat, ha a pereméig töltjük méhpempővel, akkor 1g. mennyiséget lehetséges kimérni.A tiszta méhpempő íze nem finom, fanyar, savas, enyhén csípős (amit a méhpempőben lévő zsírsavak okoznak, 10-HDA, acetilkolin) semmihez nem hasonlítható az íze, de könnyen megszokható kis akarattal. A fogyasztása kapcsán, az oldalunkon különböző praktikákról írtunk, illetve azoknak, akik nagyon nem bírják elviselni még sem a tiszta méhpempő ízét, ajánljuk figyelmébe a krémmézes méhpempőt.Tárolás

A Méhpempőt hűtőszekrényben 5°C alatti hőmérsékleten, hosszabb ideig akár, fagyasztott állapotban is tárolhatjuk. Mézzel keverve, javasolt arány kb. 5%, azaz 25g Méhpempőt keverjünk 500g mézhez, így akár hűtés nélkül is tárolható.

Lehetőleg száraz helyen tartsuk, fénytől, levegőtől óvjuk, fémmel ne érintkezzen!

A termék fém tetővel zárt üvegben kerül forgalomba, a tető belseje védőréteggel van ellátva, így fémmel nem érintkezik, nem oxidálódik!Figyelmeztetések • Gyermekek elől elzárva tartandó!


 • Az ajánlott napi adagot ne lépje túl!


 • Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!


 • Ellenjavallt azok számára, akik allergiásak a méhészeti termékekre!
Szavatosság

A friss Méhpempő, normál tárolási (0-5°C közötti hőmérsékleten) körülmények között, a gyártástól számított 12 hónapig őrzi meg jótékony hatásait, tekintettel arra, hogy semmilyen adalékanyagot és tartósítószert nem tartalmaz. A lejárati időt, minden esetben a termék dobozának alján jelöljük.

A termék megrendelése előtt és a hűtve szállítási lehetőségről, kérjük tájékozódjon itt a "Szállítási információk" részen.OÉTI notifikációs szám: 9117/2011Honlapunkon megtalálható információk, nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei, termék nem szolgál betegségek gyógyítására, de számos bizonyított jótékony hatással rendelkezik a népi gyógyászatban.
Adatok
Cikkszám
17002