Kérdése van? Hívjon minket! +36304656565

30.000 Ft feletti rendelését díjmentes szállítjuk, kétféle szállítási móddal

Ehhez válasza a:

  • FÁMA FUTÁRSZOLGÁLAT kiszállítást, vagy 
  • GLS CSOMAGPONT-ra való szállítást

Sample DuoLife Keratin Hair Complex Advanced Formula Shampoo 5ml

Szállítási idő: 1-3 munkanap
Sampon DuoLife Keratin Hair Complex Advanced Formula egy olyan kozmetikai termék, amelyet a kihulló, száraz, sérült, szálkás végű és fénytelen hajra hoztak létre. Az egyedülálló Advanced Formula technológiája nemcsak maximalizálja a sampon hatását, de segíthet a hajjal kapcsolatos legnehezebb tünetek leküzdésében is.
Nincs raktáron
329 Ft
Részletek
A DuoLife Keratin hajkomplex sampon Advanced Formula egy szakértői ajánlás a hulló, száraz, sérült,törékeny és fénytelen hajra. Az elixír (6 aktív összetevőből áll, azaz a szerves borsócsíra-kivonatból, a zsurfa-gyógynövényből, csalánlevél-kivonatból,guajavalevél-kivonatból, az feloldható keratinból, málnakivonatból)ez intenzív terápia a haja számára.

Az egészség és a test gondozásának átfogó és holisztikus megközelítése a DuoLife Beauty Care testápoló kozmetikai család létrehozását eredményezte, ugyanakkor további kutatásokat indított a haj és a fejbőr optimális gondozása felé.
Ennek a munkának az eredménye az új Advanced Fomula kozmetikai család. Ez egy exkluzív és intelligens technológia, amelyet kivételes eredmények elérésére hoztak létre. Koncentrált formula és a hatóanyagok gazdagsága. Az egészséges fejbőr megőrzésére, valamint a haj védelmére és ápolására tervezték. Újjáélesztéshez, regeneráláshoz és tápláláshoz.
Az Advanced Formula családot úgy alakították ki, hogy két lépésben vigyázzon a haj ápolására és a védelemére:

Első lépés - sampon. DuoLife Keratin Hair Complex Advanced Formula Shampoo.
Második lépés - kondicionáló. DuoLife Keratin Hair Complex Advanced Formula Conditioner.
Az Advanced Formula család termékei ideálisan egészítik ki az éterend-kiegészítőt DuoLife Kertain Hair Complex . A folyékony készítmény előnyeinek valamint a sampon és a balzsam különleges tulajdonságainak az összekapcsolásával lehetővé vált, hogy átfogóan gondoskodj a hajad és a fejbőröd egészségéről és megfelelő állapotáról, mert maximalizálják a kölcsönös hatásokat. A sampon és a balzsam ideálisak mindennapi használatra.

A Liquid Formula i Medical Formula sorozat étrend-kiegészítőinek megalkotásakor szerzett tapasztalatok lehetővé tették a számunkra, hogy ismét a természetes megoldásokra összpontosítsunk. Az általunk kínált fejbőr- és hajápolás alapja a természet - Powered by Nature!

Az összetevők természetes eredetét hangsúlyozva a sampon és a kondicionáló receptje tanúsított alapanyagokra támaszkodik, amelyeket a természetes kozmetikumokban való felhasználásra jóváhagytak az ECOCERT/COSMOS nemzetközi tanúsító szervezetek. Az ECOCERT és a COSMOS jelzi a minőséget és a bizalmat a természetes kozmetikumok szabványosítása terén.

Ismerd meg a sampon értékes összetevőit:
Borsócsíra szerves kivonata
Serkenti a haj növekedését és növeli az élettartamát
Visszaállítja a vitalitást - mindössze 3 hónapos használat után a haj vastagabb lesz *. XXL a vékony hajra

Guava levél kivonat
Megtartja a haj fényét, erősíti a szerkezetét
Tisztító, hidratáló hatású

Mezei zsurló¹⁻³
Védi a hajat a kihullás ellen
Fényt kölcsönöz a hajnak
Megakadályozza az őszülést
Segít a korpásodás elleni harcban

Csalánlevél kivonat
Tonizáló és remineralizáló hatású
Nyugtatja az irritációkat
Antibakteriális hatású

Oldható keratin
Fényt és csillogást ad a hajnak
Megakadályozza a haj kiszáradását és a hajvégek töredezését
Támogatja a fejbőr és a haj gátfunkciójának fenntartását
Védi a hajat és a fejbőrt a nagymértékű vízveszteségtől

Málna kivonat
Ápol
Hidratál
Frissít és kellemes illatot ad a hajnak

A kozmetikai termékek természetességének meghatározására az ISO 16128 szabványban leírt módszer szolgál. A szabvány definiálja a természetes eredetű összetevőket és bevezeti a kozmetikumok természetességi mutatóját. A DuoLife Keratin Hair Complex termékeknek a természetes, tanúsított összetevők felhasználásának eredményeként nagyon magas a természetességi indexe - a sampon esetében ez 90,5%, míg a balzsamnál 95%..
A DuoLife Keratin Hair Complex Advanced Formula sampon az első lépés az egészséges, fényes és megfelelően táplált haj felé. Számos hatóanyagot és közvetlenül a természetből áramló erőt tartalmaz!

*a vizsgálatot elvégezték 20 önkéntessel, akiknek hullott a hajuk
1. Michalak, M. Botanicals in Cosmetics–An Overview.
2. Dweck, A. C. UNUSUAL PLANTS FOR HAIR CARE.
3. Fukuda, R., & Kidena, E. (2001). Hair preparations containing Equisetum arvense extracts for prevention of gray hair. Japanese Kokai Tokkyo Koho.
Adatok
Cikkszám
DLKOPSHA10SA00