Kérdése van? Hívjon minket! +36304656565

30.000 Ft feletti rendelését díjmentes szállítjuk, többféle szállítási móddal.

Ehhez válasza a:

  • Csomagpiac.hu házhozszállítást, 
  • Sameday házhozszállítást,
  • MPL házhozszállítást,
  • GLS CSOMAGPONT-ot
  • Sameday Easybox csomagautomatát
  • MPL csomagautomatát, PostaPontot vagy Postán maradó-ra való szállítást.
  • GLS házhozszállítás továbbra is 2.290 Ft. (5.000 Ft rendelés alatt 2.390 Ft)
DLPOPFIPOZ0200
DLPOPFIPOZ0200
16 860 Ft
ÚJ

DLPOPFIPOZ0200

A DUOLIFE Fiber Powder egy tasakokban kapható étrend-kiegészítő, amely akár 4 forrásból (brandingelt összetevők formájában) származó, oldható élelmi rost komplexet és Saccharomyces cerevisiae élesztőből származó, szabadalmaztatott, brandingelt nukleotid formulát tartalmaz. A készítmény a legkiválóbb minőségű természetes összetevőkből készül, és nagyon gazdag élelmi rostforrást képez.

Rendelhető
16 860 Ft
Részletek
A DUOLIFE Fiber Powder egy tasakokban kapható étrend-kiegészítő, amely akár 4 forrásból (brandingelt összetevők formájában) származó, oldható élelmi rost komplexet és Saccharomyces cerevisiae élesztőből származó, szabadalmaztatott, brandingelt nukleotid formulát tartalmaz. A készítmény a legkiválóbb minőségű természetes összetevőkből készül, és nagyon gazdag élelmi rostforrást képez.
A csomagolás 15 tasakot tartalmaz.
Mi az az élelmi rost?

Az élelmi rostok olyan anyagok csoportja, amelyek fontos szerepet játszanak az emberi emésztőrendszer működésében, bár az emésztőrendszerben nem kerülnek feldolgozásra, és nem szívódnak fel a véráramba. Az élelmi rostnak két frakciója van: vízben oldódó és nem oldódó1. Az oldhatatlan rostok közé tartoznak az olyan vegyületek, mint a cellulóz, hemicellulóz és lignin. Az oldható rostfrakció pektint, semleges hemicellulózokat, gumikat, nyálkaanyagokat és algapoliszacharidokat tartalmaz. Az egyes frakciók sajátos hatással vannak az emberi szervezetre.
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint az ajánlott napi élelmi rost bevitel felnőtt személyek esetében 20–40 g2. Az Élelmiszer- és Élelmezési Intézet Lengyelországban napi 30–35 g-os normát határozott meg felnőtt személyek számára. A napi bevitel egy másik mutatója a napi 14 g rost/1000 kcal mennyiség az étrendben3. Eközben Lengyelországban 2016-ban a napi átlagos rostbevitel mindössze 15,4 g volt fejenként4.
A DuoLife Fiber Powder előnyei:

Magas oldható élelmirost-tartalom
4 oldható élelmirost-forrás
Szabadalmaztatott NUTRIOSE®* formula
Szabadalmazott SUNFIBER®** formula
Szabadalmaztatott INAVEA BAOBAB ACACIA*** formula
Szabadalmaztatott IMMUNEL™*** formula
A LOW FODMAP számára jóváhagyott
100% natural origin
A hatás szinergiája
A kevesebb több
Gluténmentes
Vegán
Kényelmes használat
Ideális főzéshez
4 oldható élelmirost-forrás
A DUOLIFE Fiber Powder egy olyan kompozíció, melynek alapját nagy mennyiségű oldható, brandingelt élelmi rost képezi: NUTRIOSE®*, SUNFIBER®** és INAVEA™ BAOBAB ACACIA***, valamint a szabadalmaztatott Saccharomyces cerevisiae élesztőformula - IMMUNEL™***, 60%-os nukleotidtartalomra szabványosítva.
Szabadalmaztatott NUTRIOSE®* formula
A kukoricából származó NUTRIOSE®* rost - a gabonarostokkal szemben - nem mutat allergizáló hatást. A mikrogranulátumos kialakításnak köszönhetően igen nagy stabilitást és oldhatóságot mutat, így forró ételekhez, pl. levesekhez is felhasználható adalékként. A kukoricarost 75%-ban lassú (tehát a belekkel szemben gyengéd) fermentáción megy keresztül a vastagbélben; ugyanakkor nem emésztik meg a szájüregben jelen lévő baktériumok, és így nem kedvez a fogszuvasodásnak. A formula alacsony glikémiás indexű valamint alacsony kalóriatartalmú (2 kcal/g).
Szabadalmazott SUNFIBER®** formula
A SUNFIBER® egy szerves, részben hidrolizált, indiai guar babból készült, galaktomannán alapú gumi. Ez azonban nem azonos az általánosan használt guargumival. A „klasszikus” guargumival ellentétben alacsonyabb molekulatömeggel rendelkezik (20-50 kDa, szemben a nem hidrolizált gumi 300-8000 kDa-val), ezért viszkozitása sokkal kisebb (2000-szer kisebb), ami megkönnyíti a könnyen fogyasztható, nagy adagokban is biztonságos készítmény elkészítését. Ezen túlmenően, a guargumitól eltérően gyengéd enzim-hidrolízises folyamattal állítják elő, alacsony hőmérsékleten (37°C), kizárólag a magok endospermiumából. 1-2 tasak DUOLIFE Fiber Powderben található SUNFIBER®** mennyiség az összetevő értékes hatásának fenntartásához ajánlott adag.
Szabadalmaztatott INAVEA BAOBAB ACACIA*** formula
Az INAVEA™ 2 afrikai növényből: Seyal akácból és baobabból származó, oldható élelmi rost forrás szinergikus, teljes egészében szerves, márkázott keveréke. Az INAVEA 5 g/nap dózisban (2 tasak DUOLIFE Fiber Powder található) dokumentáltan értékes hatást fejt ki.
Szabadalmaztatott IMMUNEL™*** formula
Az IMMUNEL formulában található nukleotidok fontos jelölő- és prekurzor-részecskék a szervezetben, és újra felhasználhatók új nukleinsav-részecskék előállításához is, amelyek a sejtmagokba épülnek be. Nagyon fontos, továbbra is alábecsült alkotóelemei az alacsonyan feldolgozott étrendnek. Az IMMUNEL™*** ajánlott napi adagja (300 mg) 2 tasak DUOLIFE Fiber Powder-ben található meg.
Jóváhagyott LOW FODMAP
A LOW FODMAP egy kedvező étrend, amely alacsony mértékben tartalmaz nehezen felszívódó és gyorsan fermentálódó, nagy ozmotikus nyomású rövid láncú szénhidrogéneket (olyanokat, mint a laktóz, a fruktóz vagy a poliolok). Ennek köszönhetően kedvez az emésztőrendszer optimális állapotban tartásának, hozzájárulva az olyan panaszok minimalizálásához, mint a puffadás és a bélrendszeri diszkomfort, különösen az ingerlékeny bél szindrómában vagy laktóz-intoleranciában szenvedő személyek számára.
A termékben foglalt rostalapú formulák: A SUNFIBER®**, a NUTRIOSE®* és az INAVEA BAOBAB ACACIA*** elősegítik a LOW FODMAP étrendet, mert lassú erjedésűek, és kímélik a beleket
A hatás szinergiája
A SUNFIBER ®** és az INAVEA™ BAOBAB ACACIA *** a NUTRIOSE®* formula hatását támogatják a szinergia elvére építve.
A kevesebb több
A készítmény nem tartalmaz: glutént, hozzáadott mesterséges ízesítő és illatosító anyagot és mesterséges töltőanyagot, valamint GMO-mentes.
Vegán
A termék megfelelő vegánok és vegetáriánusok részére;
Kényelmes használat
Tasakokba kimért adagok, folyadékhoz vagy ételhez való közvetlen hozzáadásra.
Ideális főzéshez
A termék felhasználható például levesek vagy szószok és pékáruk sűrítésére.
Adagolása:
Felnőttek és 12 évnél idősebb gyermekek: Szórjon naponta 1-2 tasakot ételbe vagy italba, és jól keverje össze. Közvetlenül az elkészítés után fogyassza el. Ajánlott egy pohár vízzel vagy más itallal leöblíteni. Az egy napi fogyasztásra ajánlott maximális mennyiséget nem szabad túllépni.

6-12 éves gyermekek, valamint terhes és szoptató nők: A termék használata előzetes orvosi konzultáció után lehetséges. Napi 1/4-1 tasak fogyasztása javasolt, a fogyasztó személy korától és az orvos ajánlásaitól függően.

A termék nem alkalmas 6 évnél fiatalabb gyermekek számára.

A terméket mindig megfelelő mennyiségű folyadékkal kell bevenni, mivel az elégtelen folyadékbevitel székrekedést okozhat.

Gyógyszerek beszedése és a rost-adag elfogyasztása közt SZÜNETET szükséges tartani, mivel a rostban gazdag étkezés csökkentheti a gyógyszerek felszívódását az emésztőrendszerből.

A gyógyszereket ajánlatos 1 órával a rost fogyasztása előtt, vagy legalább 2 órával utána bevenni.

A termék felhasználható például levesek vagy szószok és pékáruk sűrítésére.
Óvintézkedések: A készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység. Nyelési nehézségekkel küzdő, idősebb személyek esetében különös óvatossággal kell eljárni. Meglévő krónikus betegségek, valamint gyógyszerek szedése esetén konzultáljon orvosával a termék használata előtt. 6 évnél fiatalabb gyermekek által nem használható.
Összetevők: NUTRIOSE®*- oldható kukoricarost szabadalmaztatott formulája, SUNFIBER®** - indiai guar bab (Cyamopsis tetragonolobus) (galaktomannán rost) oldható rostjának szabadalmaztatott formulája, INAVEA® BAOBAB ACACIA*** - oldható étkezési rostok szabadalmaztatott formulája szerves pép baobab gyümölcs (Adansonia digitata) és szerves gumiarábikum (Acacia Seyal) keverékének formájában, IMMUNEL®*** - Saccharomyces cerevisiae élesztők szabadalmaztatott formulája 60% nukleotidtartalomra szabványosítva.

* A NUTRIOSE® a Roquette Frères bejegyzett védjegye.
** A SUNFIBER® a Taiyo Kagaku Co., Ltd. bejegyzett védjegye.
*** Az INAVEA™ BAOBAB ACACIA és az IMMUNEL a Nexira védjegyei.

Tápérték 100g termékben:

Energia
216 kcal / 880 kJ

Zsír
< 0,1 g
amelyből: telített zsírsavak
< 0,1 g

Szénhidrát
13,6 g
amelyből: cukrok
3,3 g

Rost
77 g

Fehérje
1,9 g

0,3 g

Tárolás: szobahőmérsékleten, gyermekektől elzárva tárolandó.

Óvd a környezetet a DuoLife segítségével, és gyűjtsd szelektíven a hulladékot!

A termék használata után gondoskodj a környezetről. A kartondobozt, a szórólapot és a tasakot megfelelően megjelölt hulladékgyűjtőkbe dobd.

 

Az összetevők tartalma a termék ajánlott napi adagjában
1 tasak
2 tasak

NUTRIOSE*®**
4,25 g
8,5

SUNFIBER®
3,1 g
6,2 g

INAVEA BAOBAB ACACIA***
2,5 g
5 g

IMMUNEL***
150 mg
300 mg

Összes élelmi rost
8 g
16 g

Nettó tömeg: 150 g (15 x 10 g)

Adatok
Cikkszám
DUOLIFE_Fiber_Powder_15_x_10g