Termékeink

H7O Flavin7 28x300ml + Hyalco+ Forte Essence 2x300ml + Hidrogén dúsító gép
2020.04.29.
BOX Formula A Univerzális
2020.05.21.

DuoLife VitaC

8 990 Ft

Szállítási idő: 1-3 munkanap
DuoLife VitaC természetes, komplett C vitamin, amely teljesíti azoknak az elvárásait, akik közérzet javító terméket keresnek, amely egyben kielégítően pótolja a vitaminok és ásványi anyagok hiányát a szervezetben. Energiaadag sűrítményben.

Cikkszám: 20012 Kategória:
Leírás

DuoLife VitaC egy olyan termék, amely, segít pótolni a vitamin hiányokat, amelyek az egyoldalú táplálkozás eredményeként keletkeztek, beleértve C vitamin hiányát, vagy a csökkent ellenállóképesség, betegség esetén, fokozott fizikai vagy pszichikai aktívitásnál, amikor nagyobb ennek a szükségessége. Sikeresen kielégíti az említett vitamin napi szükségességét. Ezzel kizárja a bizonytalan forrásból származó készítmények szükségességét, amelyekbe nem bízunk.

A termék természetes összetevőkön alapszik, annak köszönhetően számítani lehet az egészség koncentrált adagra, amely könnyen bevehető, folyékony formában található. Ezek az összetevők garantálják az immurendszer megerősítését valamint a szervezetünk optimális állapotát.

DuoLife VitaC egy innovativ ötvözete biológiailag aktív, természetes összetevőknek. A konzerválószerek, ízfokozók, színezékek és GMO termékek kihagyása, a legjobb minőséget garantálja, miközben fokozza a termék elsajátítását.