Termékeink

H7O Flavin7 28x300ml + Hyalco+ Forte Essence 2x300ml + Hidrogén dúsító gép
2020.04.29.
BOX Formula A Univerzális
2020.05.21.

Duolife SunVital® Natural KIDS Formula

5 990 Ft

Szállítási idő: 1-3 munkanap
SunVital® a legfiatalabbakra gondolva készítéettük. Az összetevői közöl nem hiányoznak a növények természetes összetevőiből kinyert szükséges vitaminok és ásványi anyagok. A termék természetes cinkkel van gazdagítva,

Cikkszám: 20006 Kategória:
Leírás

A gyermekek immunrendszere 12 éves kor körül fejlődik ki teljesen. Ez alatt az idő alatt a fiatalszervezetnek nagyobb mennyiségű vitaminra, ásványi anyagra és egyéb tápanyagokra van szüksége az egyes szervek és az egész szervezet megfelelő működésének biztosítása érdekében. A legfontosabb anyagok természetesen az élelmiszrekből származnak, ám a gyermekek étrendje ritkán biztosítja a megfelelő mennyiséget ezekből.

Annak érdekében, hogy megelőzzük a hiányt, és biztosítsuk a fiatal szervezet megfelelő fejlődését, fontos az immunrendszer megfelelő természetes anyagokkal történő támogatása. A SunVital® olyan összetevőket tartalmaz, mint például:

vörös szőlő, mely olyan vitaminok és ásványi anyagok gazdag forrása, melyek többek között erősítik az ellenállóképességet,
szederfű, magas antocianin tartalommal,
C-vitaminban gazdag vad rózsa,
méz, amely a biológiai egyensúlyt fenntartását segítő flavonoidokat tartalmaz,
fekete bodza, amely sok C-vitamint tartalmaz, amely segíti a kollagén szintézisét,
acerola gyümölcs, mely az antioxidánsok fő forrása,
afrikai muskátli, mely kedvező hatással van a légzőrendszerre,
tökmag, amely többek között többszörösen telítetlen zsírsavakban gazdag,
fokhagyma, amely fontos allicin forrás,
kalmeg (királykeserűfű), amely erősíti az immunrendszer működését.
A még nem teljesen fejlett immunrendszer nehezebben bírkózik meg a kórokozókkal. A nagyobb mennyiségű tápanyag biztosítása lehetővé teszi, hogy hatékonyan verje vissza a mikrobák támadásait, ezáltal csökken a betegségek kialakulásának kockázata, és az esetlegesen előforduló fertőzések lefolyását is enyhítheti. A SunVital® természetes nyersanyagokból nyert értékes összetevőkből áll, így a termék használata teljesen biztonságos.