Termékeink

H7O Flavin7 28x300ml + Hyalco+ Forte Essence 2x300ml + Hidrogén dúsító gép
2020.04.29.
BOX Formula A Univerzális
2020.05.21.

DuoLife RegenOil Liquid Gold™

10 960 Ft

Szállítási idő: 1-3 munkanap
DuoLife RegenOil Liquid Gold™ „folyékony arany”, amely kétségén kívül talál helyet az egészséges életmódot kedvelő. A termék kitűnik különleges összeállításával és a nem finomított olajok felhasználásával a mágikus 13 számban.

Cikkszám: 20007 Kategória:
Leírás

„Folyékony arany” e elnevezés nem sehonnan ered. Itt az „arany középút” az Omega-3 Omega-6 között található meg.

DuoLife RegenOil Liquid Gold™ DuoLife RegenOil Liquid Gold™ gazdagították K2 vitaminnal a legértékesebb, természetes alakban, vagyis MK, valamint természetes D3 vitaminnal.

K2 MK7 vitamin, amely jelen van a DuoLife termékben, a Japánból származó natto gyógynövényi kivonat, ahol értékelik az értékes tápanyagai miatt. D3 vitamin, ami jelen van a termékben, zuzmóból származik és kulcsszerepet játszik az immunrendszer támogatásában, izomrendszer működésében, és sejtosztódásban. K vitamin a véralvadásban játszik fontos szerepet és segít az egészséges csontozat megtartásban. D vitamin segít a kalcium elsajátításban, amely szükséges az egészséges csontok és fogak felépítésében és megtartásában. A természetes növényi összetétel szinergikus ötvözetének köszönhetően, DuoLife RegenOil Liquid Gold™ táplálék kiegészítő megfelel még a vegetáriánus és vegán táplálék kiegészítési elvárásoknak is.