Termékeink

H7O Flavin7 28x300ml + Hyalco+ Forte Essence 2x300ml + Hidrogén dúsító gép
2020.04.29.
BOX Formula A Univerzális
2020.05.21.

DuoLife Nap és Éjszaka csomag

30 700 Ft

Szállítási idő: 1-3 munkanap
DuoLife Nap és Éjszaka csomag egy különleges gonddal kidolgozott formula, amely a termék két üvegében lakozik. Az emberi szervezetnek napközben más összetevőkre van szüksége, mint éjjel. A természetes összetevők egyedülálló összetétele elősegíti a napszakasztól függően, az adott rendszerek működését.

Cikkszám: 20008 Kategória:
Leírás

DuoLife Nap és Éjszaka kikemelkedik a piacon kapható termékek közül, mert egyedülálló módon csak az a termék lehetőséget nyújt arra, hogy az értékes tulajdonságaiból meríthessük a nap huszonnégy órájában. A szervezetünknek más összetevőkre van szüksége nappal, amikor nagyobb a pszichomotorikus akitvitásunk, másra estefelé és éjszaka, amikor különböző folyamatok lelassulnak, hogy a testünk efektíven tudjon regenerálódni és visszaépíteni.

DuoLife Nap csomagot jellemzi az pszichomotorikus aktiválásáért felelős összetevők tartalma. Számítani lehet arra, hogy a magas tápértékkel rendelkező anyagok, amelyek nélkülözhetetlenek a mindennapos működéshez szükségesek, szállításra kerülnek.

DuoLife Éjszaka eolyan összetevőkön alapszik, amelyek teljesítik mindazok elvárásait, akik a nyugodt, regeneráló alvásra számíthatnak. Akik szeretnék kiegyensúlyozni az anyagcserét, erősíteni a szervezetüket és elősegíteni a természetes ellenállást, miközben sikeresen tisztítják a szervezetüket.

DuoLife Nap és Éjszaka est une source extrêmement précieuse de flavonoïdes, de nombreuses vitamines, de macro et de micronutriments. Des ingrédients naturels se caractérisent par une efficacité de fonctionnement et un large éventail d’applications. En outre, le produit permet de fournir les bons ingrédients dans les quantités qui sont nécessaires pour le corps dans un cycle de jour donné. Il est vain de chercher une composition si unique, propice au travail de tout l’organisme, non seulement le jour, mais aussi la nuit.