Termékeink

H7O Flavin7 28x300ml + Hyalco+ Forte Essence 2x300ml + Hidrogén dúsító gép
2020.04.29.
BOX Formula A Univerzális
2020.05.21.

DuoLife Medical Formula ProStik®

8 990 Ft

Szállítási idő: 1-3 munkanap
DuoLife Medical Formula ProStik® kivételes formulát ajánl, ahol különlegesen válogatott összetevők lakoznak, amelyek jó hatással vannak az izmok, ízületek állapotára. Tökéletes termék azoknak, aki a mozgásszerveket akarják megerősíteni.

Cikkszám: 20018 Kategória:
Leírás

DuoLife Medical Formula ProStik® elsősorban segít a mindennapi dietát bővíti olyan összetevőkkel, amelyek nélkülözhetetlenek mozgásszervek minden felépítési szinten. Az egyedülálló összetétel biztosítja az összetevők gyors felszívódását és az izmok és az ízületek megfelelő tápanyagellátását, amire nem mindig van legetőségünk a mindennapi táplálkozásban.

A sok értékes növényi kivonat segít minden ember étrendjét kiegészíeni DuoLife Medical Formula ProStik®főleg fizikai téren aktívaknak javasolt – akik amatőr és profi szinten művelik több sportágat túlsúlyos személyeknek, nőknek a menopauza időszakban valamint azoknak, akik nagy ízületi megterhelésnek vannak kitéve. Különleges összetevői komplex hatással bírnak, mindenek előtt a mozgásszervi szinten ám kihatnak az emberi test más rendszereire is.