Termékeink

H7O Flavin7 28x300ml + Hyalco+ Forte Essence 2x300ml + Hidrogén dúsító gép
2020.04.29.
BOX Formula A Univerzális
2020.05.21.

DuoLife Medical Formula ProRelaxin® – NEW

8 990 Ft

Szállítási idő: 1-3 munkanap
DuoLife Medical Formula ProRelaxin® – NEW kiegyensúlyozott összetételt ad, amely azon alapszik, ami a legjobb a természetben. Az összetevők innovatív receptje elősegíti az ideg megnyugtatást, helyreállítja az érzelmi egyensúlyt, és nyugodt alvást elősegít. Nem tartalmaz tartósítószereket sem génmódosított termékeket.

Cikkszám: 20001 Kategória:
Leírás

Mai időkben az érzelmi egyensúly megőrzése, amellett a sztesszhelyzet elkerülése nagyon nehéz, néha szinte lehetetlen. Mégis segíthetünk a szervezetnek, hogy megtartsuk a szellemi képessegeinket, legyőzzük a bénító sztresszt és garantálhatjunk regeneráló alvást az alvási zavarokat kiszűrvén. DuoLife Medical Formula ProRelaxin® – NEW innovatív formula, amely az egyenesen a természetből szármázó összetevőkön alapszik.

Gondosan kiválasztott összetevők és arányai, ahhoz, hogy elérje a kívánt hatást és támogassa a szervezetet egyaránt a fizikai és pszichikai síkon.

DuoLife Medical Formula ProRelaxin® – NEW tökéletesen helytáll az általanos fáradtság és kimerültség állapotban. A benne található összetevők előnyösen hatnak a megismerési funkciókra, tonizáló hatással vannak az idegrendszerre és segítik az optimális szellemi tevékenységet. Szabadalmaztatott formula, amely gazdag számos értékes összetevőkben elősegíti serotonin termelését az agyban – boldogság hormonját, amellett effektíven hat az idegrendszer visszaépítésére, az adott anyagok jó elsajátíthatóságának köszönhetően.

Összetevők: cikóriagyökérből származó inulin (FOS), kínai narancs (Citrus sinensis) gyümölcsből készült, titkos ProRelaxin® formula, porrá őrölt komló (Humulus lupulus) toboz, porrá őrölt citromfű (Melissa oficinalis) levél, levendulavirág (Lavandula angustifolia) kivonat 5:1, sáfrányvirág (Crocus sativus) kivonat 5:1, L-triptofán, perui zsázsa (Lepidium meyenii) gyökér kivonat 4:1, spirulina. A bevonat összetevői: szerves cellulózszármazék (HPMC), gellángumi, klorofill-rézkomplexek és klorofillin-rézkomplexek (színezőanyag). Csomósodást gátló anyag: kovasav.

Javasolt adag: 1-2 kapszula naponta. Ne lépje túl a javasolt maximális napi bevitelt. A termék nem használható a változatos étrend helyettesítésére (kiváltására). Az étkezés kiegyensúlyozott módja és az egészséges életmód alapvető fontosságú a test megfelelő működéséhez.

Tárolás: Szobahőmérsékleten, kisgyermekektől elzárva tárolandó.

Ellenjavallat: Figyelem: A készítmény bármely összetevőjével szembeni túlérzékenység. Alkalmazása nem javasolt terhes vagy szoptató nők esetében.