Termékeink

H7O Flavin7 28x300ml + Hyalco+ Forte Essence 2x300ml + Hidrogén dúsító gép
2020.04.29.
BOX Formula A Univerzális
2020.05.21.

DuoLife Medical Formula ProMigren®

8 990 Ft

Szállítási idő: 1-3 munkanap
DuoLife Medical Formula ProMigren® természetes szövetséges a kedvezőtlen környezeti tényezők elleni harcban. Idegrendszer működését valamint szellemi tevékenységet javító anyagok gazdag forrása. Hatékonyan serkenti a szervezet ellenállóképességét.

Cikkszám: 20020 Kategória:
Leírás

Sztressz, környezeti tényezők, élettempója és egyre több feladat okozza a szellemi tevékenységünk csökkenését és emellett a fizikai kondíció is csökken. Ennek következtében, egyre több megbetegedés jelentkezik, amelyek az ellenálló képesség csökkentés eredménye. DuoLife Medical Formula ProMigren® a szervezet védőpajzs. Az értékes anyagok magas tartalma miatt, amelyek 100% természetesek, főleg a nővényi kivonatokból származnak, serkenti működésre az immurendszert, fokozza a szellemi tevékenységet, javítja az idegrendszer funkcióit, és pozitívan hat az egész szervezetre.

DuoLife Medical Formula ProMigren® az értékes összetevők, tápanyagok és védelmi hatás ötvözete, emellett egyaránt jótékony hatással van az emberek mentális és fizkai kondíciójára.