Termékeink

H7O Flavin7 28x300ml + Hyalco+ Forte Essence 2x300ml + Hidrogén dúsító gép
2020.04.29.
BOX Formula A Univerzális
2020.05.21.

DuoLife Medical Formula ProCholterol®

8 990 Ft

Szállítási idő: 1-3 munkanap
DuoLife Medical Formula ProCholterol® egy termék azoknak, akik az érrendszeri keringési problémákkal küszködnek. Természetes anyagok egyedi összeállítása amely elősegíti megtartani koleszterolt jó szinten, és emellett hatékonyan véd a keringési rendszert.

Cikkszám: 20014 Kategória:
Leírás

DuoLife Medical Formula ProCholterol® egy válasz a mostani sok civilizációs megbetegedésre,amelyek nagy mértékben érrendszeri megbetegedések. A termékekben többek közt oly növényi kivonatok találhatóak, amelyek szabályozzák a lipidok gazdálkodást, elősegítik a zsírok bontását és egyben védik az érfalakat a többlet lerakodástól. Mindezekmellett a termék 100% természetes, az egész szervezetben elősegítő vérkeringést fokozó és szabályzó összetevők értékes forrása.

Hatékony védelem az arteroszklerotikus plakkok keletkezése ellen, ami ma kulcsfontosságú a vérkeringési rendszer védelemben és számos megbetegedés legyőzésénél. A DuoLife Medical Formula ProCholterol® összetevői esélyt adnak az LDL („rossz”) koloszterin frakciók hatékony csökkentésére, például a homocisztein aminosav szintjének szabályozását segítő folsav segítségével. A különböző hatóanyagok emellett hatással vannak a zsír-lipid gazdálkodásra, erősítik a szívműködését, serkentik a májműködését és gyorsítják annak regenerálódását.