Termékeink

H7O Flavin7 28x300ml + Hyalco+ Forte Essence 2x300ml + Hidrogén dúsító gép
2020.04.29.
BOX Formula A Univerzális
2020.05.21.

DuoLife Medical Formula ProCardiol®

8 990 Ft

Szállítási idő: 1-3 munkanap
Egészséges szív! Ennek köszönhetően lehet hosszú életünk jó kondicióban. Az ilyen eredmények elérése miatt jött létre DuoLife Medical Formula ProCardiol®. Természetes anyagok gazdag forrása. Amelyek majd jótékony hatást fejtik az egész érrendszerre.

Cikkszám: 20015 Kategória:
Leírás

DuoLife Medical Formula ProCardiol® többirányú hatással rendelkezik az keringési rendszerre. Egyrészt véd, másrészt erősít. Elősegít szabályozni a koleszterinszintet, ha az LDL rossz frakció többségű jelenlét esetén az LDL, kedvezőtlenül befolyásolja a vérkeringés egyes struktúráit, főleg az erek állapotát.

DuoLife Medical Formula ProCardiol® a legértékesebb összetevők tulajdonságainak olyan ötvözete, amelyek nemcsak most kerültek be azok számára, akiket fenyeget szív és érrendszer megbetegedés, megelőzés és terápia javaslatai közé, és azok számára is, akik már küszködnek krónikus problémákkal. A termék azonban a mindennapi szívműködést is támogatja, ezért sikeresen belekerülhet azok „diétájába”, akik fittek akarnak maradni huzamos időre nemcsak a szív szempontjából.

DuoLife Medical Formula ProCardiol® használátánál számithatunk arra, hogy:

szabályozza a vérnyomást,
jobban, kiadósabban működik a szív,
antociánok, flavonoidok valamint organikus savak gazdagsága,
normális koleszterinszint,
máj védelem,
szabad gyökök neutralizálása,
elasztikusabbá és tömíti az ereket,
magas tápláló és antitoxikus hatása,
enyhíti kardiális eseményeket, főleg emocionális alapú,
mikrokeringés javulása.

DuoLife Medical Formula ProCardiol® biológiailag aktív összetevőket és növényi kivonatokat tartalmaz, amely nagy mértékben befolyásolja az egész vérkeringés állapotát. Párhuzamosan elősegítik regenerálódni a bekövetkezett kardiovasculáris események után. Ez tökéletes termék, amely megelőzésre és terápiára alkalmas az említett esetekben.