Termékeink

H7O Flavin7 28x300ml + Hyalco+ Forte Essence 2x300ml + Hidrogén dúsító gép
2020.04.29.
BOX Formula A Univerzális
2020.05.21.

DuoLife Medical Formula BorelissPro®

8 990 Ft

Szállítási idő: 1-3 munkanap
DuoLife Medical Formula BorelissPro® egy termék, ahol gondosan kiválogatott összetevők lakoznak, a megfelelő arányban, és a feladatuk a szervezet immurendszer stimuláció és a kullancscsípés hatások csökkentése.

Cikkszám: 20013 Kategória:
Leírás

DuoLife Medical Formula BorelissPro® egy válasz a modern ember szükségleteire, aki igyekszik szabadban tölteni az idejét, főleg a nyári időszakban, többek közt, kullancscsípésnek van kitéve. Sajnos a hatékony védelem hiánya és a csípés esetén teendők hiánya komoly egészségi konzekvenciákhoz vezethet.

DuoLife Medical Formula BorelissPro® különleges összetevőinek, szabadalmaztatott formulának és a természet ajándékainak köszönhetően, hogy megsokszorozodott hatást gyakorolja – védje, megelőzze, de egyben enyhítse is a kullancsípés eredményeit.

DuoLife Medical Formula BorelissPro® ban felhasznált összetevők, amelyek széles spektrumhatásúak, nem csak az immunrendszerról gondoskodnak, vagy a kullanccsípés hatásainak legyőzésében segítenek. Nagy mértékben támogatják a szívműködést, segítenek megtartani a jó koleszterinszintet, mindemellett garantálják az ízületek és a csontozat megfelelő állapotának megőrzését. A védik a sejteket a szabad gyökök hatása ellen, egyben jó hatással vannak a bőr állapotára és lassítják az öregedés folyamatát.