Termékeink

DuoLife Medical Formula ProMigren®
2020.05.21.
Aczeform (akne krém)
2020.08.06.

DuoLife Beauty Care Collagen Body Butter 200 ml

6 090 Ft

Szállítási idő: 1-3 munkanap
A DuoLife Collagen Beauty Care testvaj a hialuronsav három típusának különleges kombinációja, melyek hatását tudományos kutatások igazolják és melyek a forradalmi HyalTri 24/7 Nutri-Form™ ;. Formulába vannak zárva. A hálósított hialuronsav innovatív, erős vízfelszívó tulajdonsággal rendelkező formája helyi „bőrkitöltőként” működik, ezáltal növelve a bőr rugalmasságát.

Cikkszám: 20038 Kategóriák: ,
Leírás

A legújabb tanulmányok igazolják az egészség és az önérzet, valamint a kinézet és a bőr állapota közötti közvetlen kapcsolatot. A bőr szervezetünk legnagyobb szerve, mely közvetlen összeköttetésben áll az idegrendszerrel. A tudomány fejlődése áttörést eredményezett az agy-bőr kapcsolat szerepének és fontosságának megítélésében, valamint az orvostudomány új ágának, a pszichodermatológiának a kialakulásához vezetett. A bőr és az agy ugyanabból a csírasejtből – ektoblastból – fejlődik ki, ami minden bizonnyal felelhet ezért a kölcsönhatásért. Az egészség és az önérzet, valamint a bőr megjelenése és állapota közötti közvetlen kapcsolatot számos tanulmány megerősítette. Valódi áttörést jelent a belső étrend-kiegészítés és a kívülről ható termékek kombinációja.
Az általunk végrehajtott kutatásokat az egészség és a test ápolásának átfogó és holisztikus megközelítése kezdeményezte. Eredményük egy teljesen új termékkategória, amely a DuoLife étrend-kiegészítő termékek tökéletes kiegészítése. A szabadalmaztatott formulának köszönhetően, 24/7 Nutri-Form™, amely bőrtípustól és évszaktól függetlenül használható, a DuoLife Beauty Care kozmetikumok a legfrissebb tanulmányokat használják a bőr optimális, természetből eredő táplálásához.
A DuoLife Beauty Care termékcsalád a Liquid Formula termékek összetételét tükrözik szabadalmaztatott aktív formulákkal kiegészítve, amelyek maximalizálják a kozmetikumok hatását

A DuoLife Collagen Beauty Care (200 ml) testvaj a hialuronsav három típusának különleges kombinációja, melyek hatását tudományos kutatások igazolják és melyek a forradalmi HyalTri 24/7 Nutri-Form™ ;. Formulába vannak zárva. A hálósított hialuronsav innovatív, erős vízfelszívó tulajdonsággal rendelkező formája helyi „bőrkitöltőként” működik, ezáltal növelve a bőr rugalmasságát.
A három vaj tökéletes kompozíciója: shea, kakaó, mangó, óvja a bőrt az időjárási viszonyok káros hatásától és védőréteget képez rajta. A betain és karbamid adalék megfelelő vízegyensúlyt garantál, ezáltal megfelelő védelmet biztosítva a sejtek számára a környezeti stressz ellen.
DuoLife Collagen Beauty CareVaj DuoLife Collagen étrend-kiegészítő tökéletes kiegészítője. A folyékony készítmény előnyeit és a testvaj egyedi tulajdonságait ötvözve átfogóan gondoskodhatsz az egészségedről és bőröd megfelelő állapotáról. Hagyd, hogy meglepjen saját szépséged!
Vaj DuoLife Collagen Beauty Care tökéletesen együttműködik a termékcsalád többi termékével. Együttes használatuk egyedülálló és tartós hatást garantál, valamint hangsúlyozza a természetes szépséget. Nyisd meg magad a szépségre a DuoLife Beauty Care.