Termékeink

H7O Flavin7 28x300ml + Hyalco+ Forte Essence 2x300ml + Hidrogén dúsító gép
2020.04.29.
BOX Formula A Univerzális
2020.05.21.

DuoLife Aloes aloe vera ital, 1000 ml

9 990 Ft

Szállítási idő: 1-3 munkanap
DuoLife Aloes folyékony forma, amely, elsősorban az aloelevelek husán alapszik, amelyet a növény filézett leveleiből nyerik. Az egész gazdagítva lett mézzel és oregánóval. Tökéletes termék azoknak, akik meg akarják őrizni a fiatal kinézetet és vitalitást.

Cikkszám: 20010 Kategória:
Leírás

DuoLife Aloes értékes összetevők természetes forrása, amelynek köszönhetően, megőrizhető a fiatalság is. Az összetevők különleges kompozíciója tökéletesen eltalálja a szükségleteit azoknak, akik meg szeretnék tisztítani a szevezetüket, elősegíteni annak működését és az immurendszer működésének hatékonyságát javítani.

Aloe bázis alapján, amely előnyös tulajdonságait már évezredek óta ismeretes, jött létre DuoLife Aloes. Antioxidánsok gazdagsága, amely sikeresen ellenáll a szabad gyököknek, amelyek, többek közt az öregedési folyamatokért felelősek, teret ad a szervezet működésének hatékony elősegítését. A termék szintén a fehérjéket felépítő sok fehérjet tartalmazza.

DuoLife Aloes tartalmazza még vegyes virágmézet, amely megemeli a termékben megtalálható vitaminok és ásványi anyagok abszorpció szintjét, amellett a szervezet pszichikai és fizikai kimerülés állapotban táplálásáért felelős. Oregano hozzáadása viszont, amely értékes kozmetikai és gyógyítási tulajdonságairól híres, többek közt az emésztési folyamatokért felelős. DuoLife Aloes az egészség és a fiatalság kondenzált dózisa.