Kérdése van? Hívjon minket! +36304656565

30.000 Ft feletti rendelését díjmentes szállítjuk, többféle szállítási móddal.

Ehhez válasza a:

  • Csomagpiac.hu házhozszállítást, vagy 
  • Sameday házhozszállítás, vagy a
  • MPL házhozszállítás, vagy a
  • GLS CSOMAGPONT-ra való szállítást.
    GLS házhozszállítás továbbra is 2.290 Ft. (5.000 Ft rendelés alatt 2.390 Ft)

Sample Fogkrém készlet DuoLife Day & Night Beauty Care (3ml Day & 3ml Night)

Szállítási idő: 1-3 munkanap


DuoLife Day & Night Beauty Care fogkrémek hatékonyak, nem tartalmaznak szilícium-dioxidot, hatalmas mennyiségű tápláló összetevőt tartalmaznak és természetességi indexük 98% (az ISO szabványnak megfelelően). A fogkrémek a biológiai órához és a cirkadián ritmushoz is hozzá vannak igazítva, ami komplex védelmet és ápolást biztosít a fogak és az íny számára. A megfelelő ápolásnak figyelembe kell vennie a szájüregben nappal és az éjszakai pihenés során lezajló különböző folyamatokat. Éppen ezért két különböző fogkrémet hoztunk létre, melyek választ jelentenek azokra a problémákra, melyeknek a fogaink és az ínyünk ki van téve nappal és éjszaka, mindeközben intenzív fogfehérítést garantálva.

Nincs raktáron
399 Ft
Részletek

A DuoLife Day & Night Beauty Care fogkrémek hatékonyak, nem tartalmaznak szilícium-dioxidot, hatalmas mennyiségű tápláló összetevőt tartalmaznak és természetességi indexük 98% (az ISO szabványnak megfelelően). A fogkrémek a biológiai órához és a cirkadián ritmushoz is hozzá vannak igazítva, ami komplex védelmet és ápolást biztosít a fogak és az íny számára. A megfelelő ápolásnak figyelembe kell vennie a szájüregben nappal és az éjszakai pihenés során lezajló különböző folyamatokat. Éppen ezért két különböző fogkrémet hoztunk létre, melyek választ jelentenek azokra a problémákra, melyeknek a fogaink és az ínyünk ki van téve nappal és éjszaka, mindeközben intenzív fogfehérítést garantálva.

 

A DuoLife Day & Night Beauty Care
fogkrémek hatékonyságának négy titka


Súrolószer – a DuoLife Day & Night Beauty Care fogkrémekben a fogak számára káros kovasavat szabadalmaztatott obszidiánnal (perlittel) és rizsliszttel, valamint 100%-os természetességi indexszel bíró összetevőkkel váltottuk le. Ez a kivételes kompozíció hatékony fogtisztítást biztosít. Mindkét készítmény részecskéinek megfelelő alakja és mérete lehetővé teszi továbbá a fogak fehérítését a zománc károsításának kockázata nélkül. Az obszidián ezen felül eltünteti az egyenetlenségeket és erősíti a zománc fényesítő hatását.

Működési mechanizmus – a hagyományosan használt súroló, fehérítő és abrazív szerek befolyásolják a zománc szerkezetét, ezáltal módosítva a struktúráját. A leggyakrabban használtak közé sorolható a szilícium-dioxid, mely károsítja a fogakat védő zománcot és hozzájárul az új hiányok és a fogszuvasodás kialakulásához, mely számos krónikus betegséghez vezethet. A szilícium-dioxid által károsított zománc további elszíneződésnek van kitéve, ami - a fogak fehér kinézetének megőrzése érdekében egyre több réteg ledörzsölését követeli meg.

A DuoLife Day & Night Beauty Care fogkrémekben szinte egyedüli gyártóként a szilícium-dioxid helyett hidroxiapatitot, más néven folyékony üveget alkalmaztunk. Ez a kivételes nyersanyag beépül a fog struktúrájába, ezáltal újjáépítve a zománc következő rétegeit és felgyorsítva a remineralizációt, mindeközben felerősítve a fehérítő és csillogó hatást.

Zománc védelme – a fogzománc egyik alapvető összetevője a milliónyi hidroxiapatit kristályt tartalmazó prizma. A mindennapos higiéniai intézkedések, az étrend, az életstílus, valamint az idő múlása mind befolyásolja struktúráját és ezáltal a fogak és az íny állapotát. Idővel a zománc ledörzsölődik és a fogak jobban ki vannak téve az elszíneződéseknek és a hiányoknak. A hidroxiapatitot tartalmazó DuoLife Day & Night Beauty Care fogkrémek a legjobb választást jelentik. A hidroxiapatit erősíti a fogakat és hatékonyan védi azokat a külső hatásoktól, valamint a szájüregben nappal és éjszaka lezajló folyamatoktól.

Édesítőszerek – az édesítőszerek kellemes illatúvá és ízűvé teszik a fogkrémet, nélkülök a fogmosás nagy elszántságot követelne meg. A DuoLife Day & Night Beauty Care fogkrémek kizárólag természetes édesítőszereket - szteviát, szorbitot és xilitolt - tartalmaznak a népszerű szaharóz vagy szukralóz helyett. A xilitol ezen felül a szuvasodástól is óvja a fogakat, segíti a mineralizációt és javítja a nyál tápláló és pufferelő tulajdonságait.

Nem szeretjük:
a triklozánt, nátrium-lauril-szulfátot (SLS), mesterséges édesítőszereket, fluoridokat, glikolokat, parabéneket, valamint a mikroműanyagot és a szilícium-dioxidot, ezért ezek az anyagok nem találhatók meg a DuoLife Day & Night Beauty Care fogkrémekben
Adatok
Cikkszám
DLKOPPDN10SA00