Kérdése van? Hívjon minket! +36304656565

30.000 Ft feletti rendelését díjmentes szállítjuk, többféle szállítási móddal.

Ehhez válasza a:

  • Csomagpiac.hu házhozszállítást, vagy a
  • Sameday házhozszállítás, vagy a
  • MPL házhozszállítás, vagy a
  • GLS CSOMAGPONT-ra való szállítást.
LAZIZAL® Advanced Face Lift Capsules
LAZIZAL® Advanced Face Lift Capsules
26 430 Ft 
13 260 Ft
50
ÚJ

LAZIZAL® Advanced Face Lift Capsules

LAZIZAL® Advanced Face Lift Capsules
LAZIZAL® Advanced Face Lift Capsules
LAZIZAL® Advanced Face Lift Capsules

A LAZIZAL® Advanced Face Lift kapszula egy 30 kapszulát tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény, amely "belülről" támogatja a bőr működését és állapotát. A természetes összetevők kompozícióját innovatív, kétfázisú, módosított, nyújtott oldódású kapszulákba zártuk, melyek javítják a hatóanyagok felszívódását.

Raktáron :  5 db
26 430 Ft 
13 260 Ft
Kezdete: 2024.04.20   A készlet erejéig!
Kedvezmény 50
Megtakarítás 13 170 Ft
Részletek
Mit szeretne látni egy érett nő, ha a tükörbe néz? Szépséget, nőiességet, erőt? Mindezeket a tulajdonságokat együtt?
A szépségnek sok dimenziója van, az egyik közülük pedig Te vagy saját magad. A LAZIZAL® márka gondoskodik Rólad, a bőrödről, a szépségedről.
Mit gondol, mennyi időre van szükség, hogy megérezze és meglássa saját bőrén a ráncellenes termék hatásának eredményét?
30 másodperc, 30 perc, 30 nap Csak ennyi idő kell, hogy megváltoztassuk magunk, visszatérjünk önmagunkhoz és… meglássuk a LAZIZAL® termékek hatásának eredményét, amelyek visszaadják az idővel elveszített szépséget. A LAZIZAL® visszatérés a szépséghez, a fiatalsághoz, az egyensúly és a belső erő érzetéhez.
A LAZIZAL® szó egy palindrom – egy jobbról balra és balról jobbra olvasva azonos hangzású szó. A palindromoknak már az ókorban mágikus jelentőséget tulajdonítottak, abban is hittek, hogy ezeknek köszönhetően kifejezhető az, ami első látásra kifejezhetetlen. Nem csak a márka neve mágikus, hanem az is, amit magában rejt.
A termék egyedi tulajdonságai

100%-ban természetes termék
A LAZIZAL® egyedi és innovatív aktív összetevők ötvözete egy száz százalékban természetes termékben. A természetből jövő erő!

A ránccsökkentési folyamat támogatása
A két szabadalmazott és gondosan összeválogatott formula standardizált aktív összetevőket tartalmaz, amelyek hozzájárulnak a bőr öregedési folyamatainak lelassulásához és a ráncok csökkenéséhez, valamint támogatják a hidratáció javulást és az arc megfelelő kontúrjának fenntartását.

Az összetevők egyikének hatásosságát klinikai vizsgálatok is igazolták.
A klinikai vizsgálatok megerősítik és garantálják a működés hatását. A klinikai vizsgálatokat a kutatás aranyszabványának megfelelően végezték: randomizált, kettős-vak, placebo-kontrollos vizsgálatok összesen 80 önkéntesen elvégezve. A kutatás során felhasznált mennyiséget - 70 mg közönséges búza magolaj - 1 kapszula LAZIZAL® Advanced Face Lift Capsules tartalmazza.

A termék érett bőrű nőknek készült
Az érett bőr sokszor nagyon száraz, legyengült és vitalitását vesztett bőr. Kezdi elveszíteni ruganyosságát és fényét. Igényes, szakértői ápolásra van szüksége, amely javítja állapotát.

A hatások már 30 nap használat után látható
A szabadalmazott formula működésének hatékonyságát klinikai vizsgálatok igazolják. Már 30 nap használat után a bőr hidratáltabb, simább és ruganyosabb, a ráncok pedig kevésbé láthatóak.

Triple the power of products
A Lazizal márka három termék (krém, szérum és étrend-kiegészítő) egyedülálló kombinációja, amely  átfogó öregedésgátló ápolást biztosít - a kozmetikumok kívülről, az étrend-kiegészítő pedig ezzel párhuzamosan belülről hat. Az eredmény: a termékek hármas erejének maximalizálása és hatásuk felelrősödése.

innovatív, kétfázisú kapszula
A LAZIZAL® Advanced face Lift Capsules egy kétfázisú, módosított, késleltetett felszívódású kapszula formájában elérhető. Az innovatív, kétfázisú képlet két kapszula - külső folyadék és belső szilárd - egyedülálló kombinációjából áll. A folyékony fázisban foglalt aktív anyagok abszorpciójának folyamata már a gyomorban megkezdődik, míg a szilárd állagú részben foglalt összetevők csak a vékonybélben szabadulnak fel, ahonnan közvetlenül a keringési rendszerbe kerülnek, ahonnan a véráram a szövetekbe szállítja azokat. A hatóanyagok felszívódásának kétfázisú folyamata a legmagasabb fokú biohasznosulást eredményezi.

Standardizált összetevők
A nyersanyag standardizálása garantálja az értékes egészségjavító aktív összetevő ismert és állandó tartalmát, függetlenül az alapanyagul szolgáló növény betakarításának időpontjától vagy helyétől.

Teljes összetevők
A megőrzött biológiai háttér javítja az összetevők biológiai hozzáférhetőségét.

Vegánok és vegetáriánusok számára is megfelelő termék
A LAZIZAL® Advanced Face Lift kapszula egy 30 kapszulát tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény, amely "belülről" támogatja a bőr működését és állapotát. A természetes összetevők kompozícióját innovatív, kétfázisú, módosított, nyújtott oldódású kapszulákba zártuk, melyek javítják a hatóanyagok felszívódását. A Lazizal Advanced Face Lift Capsules® két szabadalmaztatott formulát is tartalmaz, többek között búza magolajból származó lipid-komplexumot és egészségjavító, antioxidáns hatású bioflavonoidokat. A készítmény értékes hatóanyagok forrása, melyek támogatják a bőr optimális funkcióit. A természetes E és C-vitamin, béta karotin (A provitamin), fitoceramidok, növényi kivonatok és hialuronsav támogatják a bőr megfelelő rugalmasságát és hidratáltságát, valamint kedveznek a ráncok csökkenésének.
Hogyan működik?
Gyakran folytatunk aktív és intenzív életvitelt. Notorikusan időhiányban szenvedünk. Munka, stressz, feszültség, pihenés hiánya, kevés alvás - e tényezők rombolóan hatnak ránk. Sajnos napról napra, hónapról hónapra, mindez látható nyomot hagy a bőrön. Mit tegyünk, ha szeretnénk gyorsan javítani bőrünk kinézetén, és hosszú távú eredményt várunk?
A LAZIZAL® bemutatja az érett bőrre gondolva készült LAZIZAL® Advanced Face Lift Capsules terméket. Ez egy több feladatú termék, amely számos téren jelent támogatást:
segít az öregedési és ráncképződési folyamatok lelassításában;

támogatást jelent a ráncok és barázdák csökkentésének folyamatához és keletkezésük lelassításához;

segíti az arc ovális alakjának javítását;

pozitív hatással van az árnyékok és táskák láthatóságára a szemek alatt;

kedvez a bőr optimális feszessége és rugalmassága fenntartásának;

segíti a hám megújulásának folyamatát, valamint a kollagén- és elasztin-szintézist

támogatja a kiszáradt és fényét vesztett bőrt;

pozitívan hat az ajkak és a környező régiók bőrének kondíciójára, megelőzve kiszáradásukat;

segíti a bőr megfelelő hidratáltságának fenntartását;

támogatja az elszíneződések kifakulásának folyamatát
Adatok
Cikkszám
LZFLPFLC010100