Kérdése van? Hívjon minket! +36304656565

30.000 Ft feletti rendelését díjmentes szállítjuk, többféle szállítási móddal.

Ehhez válasza a:

  • Csomagpiac.hu házhozszállítást, 
  • Sameday házhozszállítást,
  • MPL házhozszállítást,
  • GLS CSOMAGPONT-ot
  • Sameday Easybox csomagautomatát
  • MPL csomagautomatát, PostaPontot vagy Postán maradó-ra való szállítást.
  • GLS házhozszállítás továbbra is 2.290 Ft. (5.000 Ft rendelés alatt 2.390 Ft)

DuoLife Emésztés Csomag

Szállítási idő: 1-3 munkanap
A DuoLife Emésztés Csomag ideálisan összeállított termékkompozíció, amely támogatja a szervezet működését és a napi ritmushoz igazítását. Működésük támogatása érdekében szakértőink által készített kiegészítő készletet kap: az általános javallatokkal kapcsolatos információkkal, az ajánlott fogyasztási móddal, az étrend-kiegészítés javasolt időpontjával, étrendi javaslatokkal és 7 napra kiírt diétával.

 

Használat:

https://duolife.eu/marketing/pakiety/dawkowanie/HU/pakiety-dawkowanie_A4_HU_ds_06-10-2022_trawienie.pdf

 

Diéta letöltése:

https://duolife.eu/marketing/pakiety/diety/HU/pakiety-duolife_diety_trawienie_A4_2022_HU.pdf

 

 

Nincs raktáron
89 900 Ft
Részletek

D

DuoLife Emésztés Csomag
Hogy a szervezete egész nap támogatást kapjon


A DuoLife Emésztés Csomag ideálisan összeállított termékkompozíció, amely támogatja a szervezet működését és a napi ritmushoz igazítását. A működésük támogatása érdekében kap egy szakértők által összeállított kiegészítő készletet a következőkkel:

az általános felhasználásra vonatkozó információkkal a használat javasolt módjával,
az étrend-kiegészítés használatának javasolt időpontjaival,
étrendi ajánlásokkal és egy 7 napra szóló diétával.

A Systema digestorium, vagyis az emésztőrendszer, a táplálék felvételére, megemésztésére és felszívására, valamint a meg nem emésztett maradványok kiválasztására szolgáló szervek rendszere. Az evés nagy élvezet. Szeretjük kiélvezni, a nem elsietett és egészséges étkezések pedig szorosabbra vonják mind a családi, mind a barátokkal és ismerősökkel ápolt kapcsolatokat. Ugyanakkor a jelenlegi életmód, a sietség, az egészségtelen étrend, az élvezeti cikkek túlzott mennyisége és a stressz nagyon gyakran elvezethetnek az emésztési zavarok különböző formáinak megjelenéséhez, amit összességében gyomorbajnak neveznek, és amely megkeserítheti mindennapi életünket. Az emésztési zavar megnyilvánulhat székrekedésben, puffadásban, hasmenésben, hányingerben, refluxban, idő előtti és túlzott jóllakottság-érzetben, és a bél-mikroflóra zavaraival is összefüggésben állhat. A DuoLife által javasolt, az Emésztés Csomagba tartozó termékek lehetővé teszik a kedvezést az emésztőrendszer megfelelő kondícióban tartásának és az emésztési zavarokból eredő kellemetlen panaszok fellépésének enyhítését.

Az Emésztés funkcionális csomag tartalma*

DuoLife My Gastrin

DuoLife Aloes,

DuoLife Fiber,

DuoLife Fiber Powder,

DuoLife Medical Formula ProSelect®,

DuoLife Medical Formula ProDeacid®,

DuoLife Clinical Formula ProBactilardii®.

Az Emésztés csomagba tartozó étrend-kiegészítők javasolt használata**:

Reggel:
DuoLife My Gastrin - 25 ml reggel és ebédidőben, étkezés előtt vagy után, vagy egyszer 50 ml a főétkezés előtt vagy után,
DuoLife Medical Formula ProDeacid® - 1-2 kapszula legalább egy órával reggeli után***.
Ebédidő:
DuoLife Fiber Powder - 1 tasak egy órával ebéd előtt vagy az ebédhez (pl. leveshez) adva. Ne feledje jól leöblíteni vízzel vagy más folyadékkal,
DuoLife Clinical Formula ProBactilardii® - 1 kapszula mindegyik edényből, egy órával ebéd után.
Este:
DuoLife Fiber - 25-50 ml vacsora közben,
DuoLife Aloes - 25-50 ml,
DuoLife Medical Formula ProSelect® - 1-2 kapszula.
***Javasoljuk kb. 4 óra szünet beiktatását a ProDeacid® használata és a többi étrend-kiegészítő vagy gyógyszer beszedése közt.

Szeretne többet megtudni?


Az emberi emésztőrendszer számos szerv összekapcsolt rendszere. A szájból, a garatból, a gyomorból, a belekből, a végbélből és a májból, a hasnyálmirigyből és az epehólyagból áll.

Az emésztőrendszer feladata nem csak a táplálék szállítása, hanem mindenek előtt annak megemésztése és a tápláló összetevők, köztük a vitaminok és az ásványi összetevők felszívása, úgy, hogy később eljussanak azokra a helyekre, ahol a szervezetnek szüksége van rájuk. Az emésztőrendszer részt vesz a meg nem emésztett tápanyagmaradványok eltávolításában is, amelyeket a szervezet nem tud felhasználni, és részt vesz az úgy nevezett méregtelenítési folyamatokban, vagyis a szervezett megtisztításában a felgyülemlett méreganyagoktól.

Az egész emésztési folyamat attól a pillanattól, hogy az élelem a szájba kerül, odáig, hogy elhagyja a szervezetet, kb. 24 órától akár 72 óráig is tarthat! Ez az elfogyasztott élelem fajtájától és az esetleges emésztési problémák fellépésétől függ.

Az emésztés már a szájüregben megkezdődik, ahol a táplálék mechanikusan felaprításra kerül, a termelt nyál pedig megkezdi a szénhidrátok (cukrok) emésztését és előkészíti az élelmet a további szakaszokhoz. Egy nap alatt a nyálmirigyek kb. 1-1,5 liter nyálat termelnek, ez a folyamat nagyrészt nap közben zajlik!

A gyomorban a táplálék a gyomornedvvel történő keveredés után bomlásnak indul, és bekerül a vékonybélbe. A Gyomor nyálkahártyája akár 2 liter gyomornedvet is képes termelni naponta, melynek pH-ja fiziológiai körülmények közt 1 – 1,5-öt tesz ki, tehát erősen savas. Összehasonlításképp - ez annyi, mint a tiszttószereké vagy az elemekben található savé! A gyomornedv sósav, pepszin, belső tényezők (ún. Castle-tényező) és nyálka keveréke. A sósav elengedhetetlen az emésztési folyamatban, baktériumölő hatása is van, és korlátozza a kártékony mikroorganizmusok fejlődését, ezért védőréteget képez a kórokozókkal szemben. A pepszin a fehérjék és a polipeptidek lebontásáért felelős enzim, ami lehetővé teszi megfelelő emésztésüket az emésztőrendszer további szakaszaiban. A Castle-tényező lehetővé teszi a B12-vitamin felszívását, a nyálka viszont zselés struktúrájú, védi a gyomor nyálkahártyáját a sósav irritáló hatásától és megkönnyíti az emésztett tartalom továbbítását. A sósav megfelelő mennyisége rendkívül fontos a megfelelő emésztési folyamat szempontjából. A gyomornedv arányának minden módosulása, a sósav túltengése vagy hiánya, savtúltengést/gyomorégési tüneteket vagy savhiányt okozhat, amelyek felboríthatják az ásványi összetevők és vitaminok felszívódását.

A vékonybélben megy végbe a tápláló összetevők abszorpciója a véráramba. Ezt követően az emésztett tartalom a vastagbélbe kerül, ahol a meg nem emésztett táplálékmaradványok hasznos mikroorganizmusok segítségével fermentálódnak. Egy egészséges ember bél mikroflórája mintegy 100 billió hasznos baktériumot tartalmaz. A vékony- és a vastagbél együttesen kb. 8 m hosszú, felületük pedig több mint 200 négyzetméter!

A máj egy olyan szerv, amely az élelemben foglalt zsírok emésztését támogató epe termelésében vesz részt. Emellett méregtelenítő funkciót is ellát, részt vesz az emésztési folyamatokban, semlegesíti és eltávolítja a szervezetből a méreganyagokat. Egyetlen szervként képes a regenerációra, még akkor is képes újraépíteni magát, ha a szerv 2/3 része eltávolításra kerül!

A hasnyál nem csupán inzulint termel, de hasnyálat is, ami többek közt az élelemben foglalt zsírokat, fehérjéket és szénhidrátokat lebontó emésztőenzimeket termel. A hasnyálmirigy 1-3 liter hasnyál termelésére képes naponta.

Emésztőrendszerünk folyamatosa kommunikál az agyunkkal. Hatalmas mennyiségű idegsejt – több, mint 100 millió! – vezérli szervezetünk emésztési folyamatait, lehetővé téve a belek-agy-belek irányú kommunikációt, ezért olyan fontos az emésztőrendszer optimális működése. Működésének minden szabálytalansága csakúgy, mint a bél-mikroflóra egészségének megingása, az emésztési zavar kellemetlen tüneteinek megjelenéséhez vezethet, de az idegrendszer diszfunkcióihoz is, mint amilyenek pl. a rossz közérzet, a figyelmetlenség vagy a koncentrációs zavarok. És fordítva – a túlzott stressz, idegesség beleink és egész emésztőrendszerünk funkcióinak zavaraihoz vezethetnek. Érdemes befektetni emésztőrendszerünk jó kondíciójába – ez nem csak beleinknek, de agyunknak is javára válik!

https://youtu.be/CdGlHDTrOhw

Étrendi ajánlások


A diétát egy klinikai dietetikus és személyi edző dolgozta ki. Részletes információkat tartalmaz a helyes táplálkozásra és az ajánlott élelmiszerekre vonatkozóan. Ezen felül tartalmaz egy egész heti bevásárlólistát is, valamint lehetővé teszi az egyéni kalóriaszükséglethez történő könnyű hozzáigazítást.

*Egy csomag rendszeres fogyasztás mellett körülbelül 1 hónap időtartamra elegendő, egy felnőtt számára.

** Az étrend-kiegészítés ajánlott ideje: 3 hónap

Adatok
Cikkszám
DLPAPTRA0102NP