Kérdése van? Hívjon minket! +36304656565

30.000 Ft feletti rendelését díjmentes szállítjuk, többféle szállítási móddal.

Ehhez válasza a:

  • Csomagpiac.hu házhozszállítást, 
  • Sameday házhozszállítást,
  • MPL házhozszállítást,
  • GLS CSOMAGPONT-ot
  • Sameday Easybox csomagautomatát
  • MPL csomagautomatát, PostaPontot vagy Postán maradó-ra való szállítást.
  • GLS házhozszállítás továbbra is 2.290 Ft. (5.000 Ft rendelés alatt 2.390 Ft)

DuoLife Anyagcsere - Koleszterin Csomag

Szállítási idő: 1-3 munkanap A DuoLife Anyagcsere - Koleszterin Csomag ideálisan összeállított termékkompozíció, amely támogatja a szervezet működését és a napi ritmushoz igazítását. Működésük támogatása érdekében szakértőink által készített kiegészítő készletet kap: az általános javallatokkal kapcsolatos információkkal, az ajánlott fogyasztási móddal, az étrend-kiegészítés javasolt időpontjával, étrendi javaslatokkal és 7 napra kiírt diétával.

 

Használat:

https://duolife.eu/marketing/pakiety/dawkowanie/HU/pakiety-dawkowanie_A4_HU_ds_06-10-2022_metabolizm-cholesterol.pdf

 

Diéta letöltése:

https://duolife.eu/marketing/pakiety/diety/HU/pakiety-duolife_diety_metabolizm-cholesterol_A4_2022_HU.pdf

 

Video megtekintése:

https://youtu.be/8EgOOeSmePU

 

 

 

Nincs raktáron
90 410 Ft
Részletek

DuoLife Anyagcsere - Koleszterin Csomag
Hogy a szervezete egész nap támogatást kapjon


A DuoLife Anyagcsere - Koleszterin Csomag ideálisan összeállított termékkompozíció, amely támogatja a szervezet működését és a napi ritmushoz igazítását. A működésük támogatása érdekében kap egy szakértők által összeállított kiegészítő készletet a következőkkel:

az általános felhasználásra vonatkozó információkkal,
a használat javasolt módjával,
az étrend-kiegészítés használatának javasolt időpontjaival,
étrendi ajánlásokkal és egy 7 napra szóló diétával.

A koleszterin elengedhetetlen ahhoz, hogy a szervezet helyesen tudjon működni. A szervezetünkben sajnos a leggyakrabban a „rossznak” nevezett, vagyis LDL koleszterinből halmozódik fel túl nagy mennyiség. A koleszterin többek közt a sejtfalak építőanyagát képezi, és részt vesz a hormonok építésében. Ezen felül elengedhetetlen a D-vitamin termeléséhez és felhasználásához. Az LDL („rossz”) koleszterin túl magas szintje a HDL („jó”) koleszterin szintjéhez képest zavarokat okoz a véredények megfelelő működésében. A megfelelő koleszterinszint fenntartása a vérben ezért nagyon fontos a szervezet megfelelő működésének fenntartásához. Ebben vannak segítségünkre az Anyagcsere - Koleszterin csomagban található különböző összetevők.

Az Anyagcsere - Koleszterin funkcionális csomag tartalma*:

DuoLife Chlorofil,
DuoLife Nappal és Éjjel,
DuoLife RegenOil Liquid Gold®,
DuoLife Medical Formula ProSelect®,
DuoLife Medical Formula ProDeacid®,
DuoLife Medical Formula ProCholterol®,
DuoLife Fiber Powder.

Az Anyagcsere - Koleszterin csomagba tartozó étrend-kiegészítők javasolt használata**:

Reggel:
DuoLife Nappal - 25ml étkezés közben,
DuoLife Medical Formula ProSelect® - 1-2 kapszula,
DuoLife RegenOil Liquid Gold® - 5ml (lehet ebédidőben),
DuoLife Medical Formula ProDeacid® - 1-2 kapszula legalább egy órával reggeli után***.
Ebédidő:
DuoLife Fiber Powder - 1-2 tasak egy órával ebéd előtt vagy az ebédhez (pl. leveshez) adva, alaposan leöblítendő vízzel vagy más folyadékkal.
Este:
DuoLife Medical Formula ProCholterol® 1-2 kapszula,
DuoLife Éjjel - 25ml étkezés közben,
DuoLife Chlorofil - 10 – 20 ml ebédidőben, vagy egész nap, egy üveg vízben feloldva.
***Javasoljuk kb. 4 óra szünet beiktatását a DuoLife Medical Formula ProDeacid® használata és a többi étrend-kiegészítő vagy gyógyszer beszedése közt.

Szeretne többet megtudni?


A szív- és érrendszeri problémák fellépésének kockázati tényezői közé tartoznak többek közt: a túlsúly, a dohányzás, a kevés fizikai aktivitás és az anyagcsere-zavarok. Az ilyen kockázat fő tényezője ugyanakkor az LDL koleszterin magas szintje a vérben, ami a legtöbbször a nem megfelelő étrend következménye. Ezért a kiegyensúlyozott, nagy mennyiségű, rostban gazdag zöldséget és gyümölcsöt tartalmazó, és egyben telített zsírsavakban szegény ételek fogyasztása kiegészítő támogatást jelent a keringési rendszer számára. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint az ajánlott napi élelmi rost fogyasztás felnőtt személyeknél 20–40 g-ot kellene kitegyen. Eközben Lengyelországban az átlagos napi rostfogyasztás 2016-ban mindössze 15,4 g-ot tett ki 1 személyre. A tudományos megfigyelések azt mutatják, hogy a nagyobb mennyiségű étkezési rostot (30–40 g/napig) fogyasztó társadalmak kisebb arányban mutatnak étkezési, keringési és immunrendszeri problémákat, valamint ezekkel összefüggő egészségügyi panaszokat. Az LDL koleszterin helyes szintjének fenntartásában a vérben és a helyes testtömeg fenntartásában segítséget jelenthet egy a rendszer metabolikus háztartását támogató összetevőkre épülő, ésszerű étrend-kiegészítés.

„Jó” és „rossz” koleszterin. Ezeket a meghatározásokat mostanában nagyon gyakran említik. A koleszterin ugyanis rossz hírnévre tett szert, és főleg restriktív diétákra asszociálnak vele kapcsolatban. Mi ezzel szemben a valóság? Miben különbözik a „rossz” a „jótól” ?

A mindennapokban használt kifejezések forrása a vérplazmában jelen lévő lipoproteinekben van. Ezek a zsír- és a fehérjerészecskék összekapcsolódását alkotó összetevők. A koleszterin ebben a formában szállítható. Az LDL frakció összetételében és funkciójában is különbözik a HDL frakciótól. Az LDL alacsony sűrűségű lipoproteinekkel jellemzett frakció, amelyek feladata a koleszterin elszállítása a perifériás szövetekbe. A HDL frakciót ugyanakkor nagy sűrűség jellemzi és a koleszterin a szövetek sejtjeiből a májba történő szállításáért felel, annak érdekében, hogy újra felhasználásra vagy kiválasztásra kerüljenek. Ezért fordítunk figyelmet arra, hogy az LDL koleszterin koncentrációja alacsony, a HDL-é pedig magasabb legyen.

Étrendi ajánlások


A diétát egy klinikai dietetikus és személyi edző dolgozta ki. Részletes információkat tartalmaz a helyes táplálkozásra és az ajánlott élelmiszerekre vonatkozóan. Ezen felül tartalmaz egy egész heti bevásárlólistát is, valamint lehetővé teszi az egyéni kalóriaszükséglethez történő könnyű hozzáigazítást.

* Egy csomag rendszeres fogyasztás mellett körülbelül 1 hónap időtartamra elegendő, egy felnőtt számára.

** Az étrend-kiegészítés ajánlott ideje: 3 hónap

Adatok
Cikkszám
DLPAPMCH0102NP